Πράξη Φωτός Δήμοι ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΩΤΟΣ, Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Πράξη Φωτός
Δήμοι ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΩΤΟΣ
Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30΄-10.00΄μ.μ.

Και φέτος την Κυριακή 4 Ιουνίου από ώρα 9.30΄έως 10.00΄ βραδυνή θα επαναληφθεί η συμβολική «Πράξη Φωτός» με αποφάσεις Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δήμων και Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και με εθελοντική δραστηριοποίηση των Δημοτών.
Η Περιφέρεια θα φωταγωγήσει τα κτίριά της και τα Μνημεία, το ίδιο και οι συμμετέχοντες Δήμοι (με αφετηρία Λαμιέων – Αταλάντης – Δομοκού) και οι Ιεροί Ναοί Φθιώτιδας θα φωταγωγηθούν σε μια συμβολική «Πράξη Φωτός», με πρόσκληση στους Πολίτες να ανάψουν ένα φως στον εξωτερικό χώρο κατοικιών τους.
Οι συνδιοργανωτές ΚΑΛΟΥΝ κάθε πολίτη να έχει τη δική του ενεργό δραστηριοποίηση «από το σπίτι του» στην εκδήλωση. Να ΑΝΑΨΟΥΝ καθένας ένα ΦΩΣ στον εξωτερικό χώρο κατοικίας οικογενείας τους την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30΄ έως 10.00΄ μ.μ. Ώστε ΟΛΗ η Πόλη, ο ευρύτερος Δήμος να εκπέμψει ΦΩΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κοινωνίας ΠΟΛΙΤΩΝ με ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ Φωτός όλων, Ελευθερίας Ανθρώπου και Πολιτισμού μας εναντίον κάθε Σκοταδισμού – Τρομοκρατίας – Βαρβαρισμού οποτεδήποτε και οποθενδήποτε προερχομένων.
«Το εσωτερικό του Φως να εκπέμπει καθένας προς όλους σε μια Κοινωνία Πολιτών Φωτός εντός κοινωνικής ζωής μας και προς κάθε επιβουλέα της Ελευθερίας Ανθρώπου και Ζωής Προόδου Πνευματικής και υλικής ευημερίας μας με Πορεία στο Φως Αρχών και Αξιών πολιτισμού μας. Φως νικά κάθε μορφή βαρβαρισμού» λένε οι συνδιαργανωτές με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ τους σε μια ΠΑΝΔΗΜΗ εκδήλωση Πανελλήνιας απήχησης με προβολή της, ΚΑΛΩΝΤΑΣ και επισκέπτες να γνωρίσουν την «Πράξη Φωτός» Δήμων Φθιώτιδας – Περιφέρειας – Ι.Μ. Φθιώτιδας – Πολιτών, για να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα σε Πόλεις – Κοινότητες που κάθε δρόμος τους από ώρα 9.30΄- 10.00΄ βραδυνή θα φωτιστεί, θα εκπέμπει ΦΩΣ στα δημοτικά κτίρια, εκκλησίες, επαγγελματικούς χώρους και κυρίως ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ οικογενειών Πολιτών.
Υπόδειγμα – μήνυμα πανελληνίως Φωτεινής Ενότητας Κοινωνίας Πολιτών και Εκπροσώπων τους, «Πράξη Φωτός» Αρχών και Αξιών Πολιτισμού μας «εντός αλλά και ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΣ συνόρων μας».
ΕΔΩ είναι η Πατρίδα μας ΕΛΛΑΔΑ. Και στη σύγχρονη παγκοσμιότητα με το ΦΩΣ Αρχών και Αξιών Πολιτισμού μας.
Θα δημοσιευτούν Δελτία Τύπου και Προσκλήσεων προς όλους με ευρύτερη ενημέρωση για τη συμμετοχή όλων μας «από το σπίτι μας», με τις οικογένειές μας σε μια ΠΑΝΔΗΜΗ εκδήλωση Ενότητας Φωτός Ψυχής παλαιότερων και νεώτερων Πολιτών στην Περιφέρεια ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με αφετηρία τη Φθιώτιδα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη