Τα μέλη του Ορθοδόξου Συλλόγου «Άγιος Ηρωδίων» στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας

Τα μέλη του Συλλόγου Ορθοδόξου Χριστιανικής Αγωγής "Ο Άγιος Ηρωδίων" επί τη ευκαιρία της λήξεως των συναντήσεων τους για την φετινή χρονιά, συμμετείχαν την  Κυριακή 28 Μαΐου  στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε  στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Λαμίας.

          Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  τελέσθηκε Ιερό μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των κεκοιμημένων μελών του Συλλόγου.

          Στο τέλος της ακολουθίας ο Προϊστάμενος  του Ιερού Ναού Αιδεσιμ. Πρεσβ. π. Χρήστος Τσιλοφύτης, επαίνεσε και ευχαρίστησε την πρόεδρο κα Ηρώ Μπογδάνου και τα μέλη του Συλλόγου για το ιεραποστολικό έργο που επιτελούν στη Λαμία και με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Πατέρων τους παρότρυνε να συνεχίζουν την διάδοση του Ευαγγελίου και9 την ομολογία της Ορθοδόξου  πίστεως.

          Ακολούθως προσφέρθηκε κέρασμα στο        Ενοριακό Πνευματικό κέντρο, όπου τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν από τον π. Χρήστο για την πορεία αποπερατώσεως του Ιερού Παρεκκλησίου, το οποίο ευρίσκεται εντός του Πνευματικού Κέντρου και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου θα τιμάται επ' ονόματι του Αγίου Αποστόλου  Ηρωδίωνος του και ιδρυτού της τοπικής μας Εκκλησίας .

Εκ της Ενορίας


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη