Χαρά διασκέδαση και γνώση προσφέρει το Εργαστήρι Έκφρασης «Κόκκινη Κλωστή» στα παιδιά





 Λύση στον …πονοκέφαλο κάθε γονιού, όσον αφορά τις  παιδικές εκδηλώσεις  και τα πάρτι των παιδιών του, δίνει το Εργαστήρι Έκφρασης «Κόκκινη Κλωστή», με την ενεργό συμμετοχή των μικρών φίλων στο θέατρο, το κουκλοθέατρο, το παραμύθι και τα εικαστικά.

Στο χώρο του εργαστηρίου της , που είναι  φτιαγμένος με έμπνευση, αγάπη και μεράκι ,η  « Κόκκινη Κλωστή»   προσφέρει στα παιδιά χαρά, διασκέδαση και  συμμετοχή στο ταξίδι για τους τόπους του παραμυθιού.
«…Στα μονοπάτια του παιχνιδιού και με οδηγό  την αφήγηση, τη  φαντασία  και τη μουσική τα παιδιά ταξιδεύουν σε τόπους μακρινούς, τόπους παραμυθένιους…. Εκεί  συναντούν εξωτικά πουλιά με κρυμμένα μυστικά και ιππότες σε κάστρα μυθικά. Λύνουν γρίφους μαγικούς και  ανακαλύπτουν κρυμμένους θησαυρούς…»
Μουσική, χορός, πολύχρωμα πανιά, πινέλα και χρώματα, κέφι, δημιουργικότητα, φαντασία, παιχνίδι με το θέατρο και το παραμύθι…. είναι από τα βασικά υλικά που συνθέτουν την διασκέδαση τους.
«Τα παιδιά σε κάθε  πάρτι, δεν είναι απλοί θεατές μιας παράστασης, αλλά συμμετέχουν ενεργά στο θέατρο, το ταξίδι και το παιχνίδι» αναφέρει η υπεύθυνη του εργαστηρίου Χάρις Γερολουκά,  και προσθέτει
 «Φιλοσοφία μας είναι η δημιουργική συμμετοχή και απασχόληση των παιδιών μέσα σε μια παιδαγωγική και ασφαλή συνθήκη, που τους δίνει την ελευθερία και τη χαρά να γιορτάζουν και να μαθαίνουν παίζοντας.

 Η «Κόκκινη κλωστή», με  εμπειρία 12χρονων,υποστηρίζει μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι, τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στις βαφτίσεις, χριστουγεννιάτικες και αποκριάτικες εκδηλώσεις και γενικά κάθε είδος παιδικής εκδήλωσης .Συνεργάζεται με επαγγελματίες ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, ενώ επαγγελματίας ηχολήπτης-Dj υποστηρίζει τις εκδηλώσεις με μουσική.
Οι γιορτές και τα πάρτι  διοργανώνονται στο χώρο του εργαστηρίου της «Κόκκινης Κλωστής»  ή στο χώρο που επιθυμούν οι γονείς.
Η ομάδα του εργαστηρίου της «Κόκκινης Κλωστής» αποτελείται από εμψυχώτριες παιδαγωγούς με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των παιδικών εκδηλώσεων.   
Το κάθε πρόγραμμα σχεδιάζεται και υλοποιείται προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας παιδιών.

Η ομάδα του εργαστηρίου της «Κόκκινης Κλωστής»  προσφέρει την  δυνατότητα παρουσίασης παιδικών παραστάσεων (θέατρο-κουκλοθέατρο), όπου ο ρόλος των παιδιών είναι ενεργητικός , συμμετέχουν, παίζουν και μέσα από την εμψύχωση που ακολουθεί μετά την παράσταση, κινητοποιούνται για να εκφραστούν.



   
www.kokkiniklosti.gr,e-mail: kokkini.klosti@yahoo.gr.Πανδώρου 88, Κάτω Πετράλωνα .Τηλ: 210 3421541,  694422263

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη