Ενοριακή Εκδήλωση Πολιούχου Λαμίας, του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Μαΐου η Εκδήλωση "Καφές - Τσάι", του Εκκλησιαστικού Συμβούλιου της Ενορίας του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου  και Ευαγγελιστού Λουκά, Πολιούχου Λαμίας.

            Η όμορφη εκδήλωσε έλαβε χώρα στο κέντρο "ΠΟΛΙΤΕΙΑ", (πρώην Τουριστικό Περίπτερο Αγίου Λουκά), του οποίου την αίθουσα καθώς και τον καφέ  κάθε χρόνο η Διεύθυνση παραχωρεί δωρεάν στον Ιερό Ναό για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

            Τους παρισταμένους καλοσώρισε εγκαρδίως ο Προσϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσιμ. Πρεσβ. π. Ιωάννης Καραμέρης, ό οποίος και τους ευχαρίστησε για την ευγενική ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ενορίας.

            Επίσης ευχαρίστησε την Διεύθυνση του Κέντρου για την παραχώρηση της αίθουσας και δι' ολίγον αναφέρθηκε στις λειτουργικές, ποιμαντικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Ενορίας, καθώς και σε μελλοντικά έργα αποπερατώσεως του Ιερού Ναού.

            Ακολούθως παρουσίασε στο φιλόμουσο κοινό την γνωστή σε όλους μελίρρυτη χορωδία του Ιερού Ναού, η οποία στην συνέχεια  υπό την καθοδήγηση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας κου Αναργύρου Βλάχου, διασκέδασε τους παρισταμένους με παραδοσιακά άσματα. Την χορωδία συνόδευε με το λαούτο του ο κ. Μάρκος Πετράκης.

            Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο κέρασμα εκ μέρους της Ενορίας.

Εκ της Ενορίας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη