ΛΑ.Ό.Σ.: Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξεπεράσει τις όποιες επιφυλάξεις του

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να ξεπεράσει τις όποιες επιφυλάξεις του , να αγνοήσει την τρομοκρατία των υπαλλήλων της Γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και να απαλλαγεί από τα δεσμά του ευρώ

Ο οικονομολόγος και οικονομικός αναλυτής Brett Arends μετά από πολλούς άλλους διάσημους οικονομολόγους δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξείς :


“Υπάρχει ένας μυστικός φόβος που διακατέχει τους δυνατούς της Ευρώπης. Έχει αφεντικά της πολιτικής που ξαγρυπνούν στις Βρυξέλλες. Έχει τραπεζίτες στο Βερολίνο . Έχει ευρωκράτες που παραμιλάνε . Ποιος είναι ο φόβος ;

Δεν είναι το ότι εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ οι Έλληνες θα υποφέρουν μία τρομερή οικονομική κατάρρευση. Ο φόβος είναι ότι, εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ, η χώρα θα επιστρέψει στην ευημερία και τότε και άλλες χώρες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν”

Ο ΛΑ.Ό.Σ. καλεί τον λαό να τολμήσει και να βάλει στην άκρη τα κόμματα της σημερινής βουλής που καταστρέφουν, ξεπουλούν και παραδίνουν την Ελλάδα στους ξένους επικυρίαρχους. Ο ΛΑ.Ό.Σ καλεί τον λαό με την ψήφο του να μας δώσει την δύναμη να ξεκινήσουμε την ειρηνική επανάσταση που θα απελευθερώσει την χώρα από τα δεσμά του ευρώ και θα βοηθήσει ώστε η χώρα να επιστρέψει στην ευημερία.


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη