Επίσκεψη ΑΝΕΛ Φθιώτιδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Επίσκεψη ΑΝΕΛ Φθιώτιδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
Την Πέμπτη 18/05/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της Συντονιστικής ΑΝΕΛ Φθιώτιδας, αποτελούμενο από τους Δρίβα Αθανάσιο, Χατζάρα Δημήτριο και Έξαρχο Γεώργιο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Συναντηθήκαμε με τον Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρ. Κολοκυθά και μετά από μια μακροσκελή ενημέρωση, διαπιστώθηκαν οι δυνατότητες, αλλά και οι αναγκαίες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε το ΓΝ Λαμίας να αποτελέσει έναν σταθερό και ισχυρό πόλο παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στην Στερεά Ελλάδα.
Μετά την ενημέρωση η Συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας έδωσε προτάσεις - λύσεις που αφορούν σε δυνατούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, όπως έλλειψη ιατρικού, παραϊατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. Τέλος δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράστασή μας για στενή και διαρκή συνεργασία με την διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατί όλοι αυτοί είναι οι στυλοβάτες του.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη