Συγχαρητήρια Επιστολή Χρ. Σταϊκούρα σχετικά με την άνοδο του ΠΑΣ Λαμία στη Superleague

 Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Χρήστου Σταϊκούρα, σχετικά με την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964» στη Σούπερ Λίγκ.
                      Λαμία, 22 Μαΐου 2017


Προς:
τον Πρόεδρο της ΠΑΕ «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964»
κο. Γεώργιο Ποντίκα
Κοινοποίηση: το Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964»
κο. Πανουργιά Παπαϊωάννου
Κύριε Πρόεδρε,
Θερμά Συγχαρητήρια!
Η θριαμβευτική πορεία της ομάδας και η εξασφάλιση της ανόδου στη Superleague δικαιώνει τις ατομικές και συλλογικές προσπάθειές σας, αλλά, ιδιαίτερα, τη μακροχρόνια προσφορά του μεγαλομετόχου κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου.
Με αυτή την επιτυχία, ανοίγεται μια νέα, ελπίζω και εύχομαι «χρυσή» σελίδα στο μέλλον του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, μετά από δεκαετίες προσμονής και αναμονής.
Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια ιστορική στιγμή. Στιγμή, που εκπληρώνει τα όνειρα όλων, ιδιαίτερα τα όνειρα των χιλιάδων φιλάθλων της πόλης και του Νομού, που έκαναν καθημερινότητά τους το σύνθημα:
«Α’ Εθνική θέλω να σε δω, και θα τρελαθώ».
Με σκληρή δουλειά, συλλογικό πνεύμα και αυτοπεποίθηση, όλοι σας, διοίκηση, προπονητές, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, επιτύχατε το στόχο.
Καλή δύναμη στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά σας!

Με εκτίμηση,

Χρήστος Σταϊκούρας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη