Header Ads

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Ζάχου στη Λαμία (25/6/17)
Αθήνα, 28 Ιουνίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εκδόσεις «ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ» ευχαριστούν τους συμπατριώτες μας, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διεξήχθη το Σάββατο 25 Ιουνίου 2017, προς τιμήν του Καθηγητού Φιλοσοφίας των Κολεγίων Florence-Darlington Technical College και του FrancisMarion University της πόλεως Φλόρενς της Νότιας Καρολίνας κ. Ανδρέα Καμπιζιώνη. Πραγματικά η αποδοχή του βιβλίου μας με τον τίτλο «Χαριστήριον εις τον Καθηγητήν ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΝ «Μια πολυσύνθετη πνευματική μορφή» », ήταν εξαιρετικά συγκινητική και απρόσμενη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης,  Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος, η πολιτευτής και τέως βουλευτής κυρία  Ελένη Θεοδώρου-Μακρή, ο πολιτευτής και τέως Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο πολιτευτής και τέως βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος,  ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, ο καθηγητής  ΤΕΙ Λαμίας κ. Παναγιώτης Οικονόμου, η πρόεδρος με μέλη  του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε κ. Στέλλα Μαντοπούλου, επίσης επιστήμονες, καθώς και εκπρόσωποι  φορέων της πόλεως.  
Οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Νομού μας, τα οποία παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και αναφέρθηκαν στο έργο του Φθιωτού επιστήμονα κ. Ανδρέα Καμπιζιώνη, ο οποίος αποτελεί ένα σπουδαίο πρεσβευτή του Στερεοελλαδίτικου λόγου, με πολλές και άκρως σημαντικές διακρίσεις και επαίνους στις Η.Π.Α. για το πολύπλευρο έργο του.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας» για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδηλώσεως και τις συνεχείς αναφορές σ’ αυτήν.

Την εξέχουσα προσωπικότητα του Καθηγητή κ. Ανδρέα Καμπιζιώνη παρουσίασαν με τρόπο γλαφυρό, ο συμπατριώτης μας Συνταγματολόγος και Επίκουρος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Λάμπρος Μπαμπαλιούτας και ο επίσης συμπατριώτης μας Ιατρός, Λογοτέχνης -   Ποιητής κ. Αθανάσιος Κρουστάλης, καθώς και ο εκδότης των «Αφιερωμάτων» Δημήτρης Ζάχος.   Χαιρετισμό απηύθυνε η Νομικός-συγγραφέας κ. Χριστίνα Κατσάνου-Νάνου                          
Την παρουσίαση συντόνισε με επιτυχία η φιλόλογος κ. Χριστίνα Μήτσιου
Τα «Αφιερώματα» δείχνοντας εμπράκτως την ευγνωμοσύνη τους σε όλους εκείνους που αρθρώνουν επιστημονικό λόγο και διαφημίζουν την Φθιώτιδα, την Λαμία και ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα, θα βρίσκονται δίπλα τους, όπως οφείλουμε όλοι μας.
Το επιστημονικό έργο του Καθηγητή θα παρουσιαστεί σε δύο ακόμη τιμητικές εκδηλώσεις, μία στην πόλη του Καρπενησίου, γενέθλιας γης της συζύγου του κ. Γιούλας Καμπιζιώνη, καθώς και μία δεύτερη στην Αθήνα, προκειμένου όλοι οι Στερεοελλαδίτες να έρθουν κοντά σε εκείνους που τιμούν την πατρίδα τους και την επιστήμη τους.
 Θερμές ευχαριστίες στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» για την υπέροχη φιλοξενία του.

Ο Δημοσιογράφος και Εκδότης
Δημήτρης Ζάχος


 Κάνετε ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο: ttps://www.youtube.com/watch?v=ymBzFYIAGFc
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ κ. Ν. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ κ. Δ. ΖΑΧΟ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΟΣ-ΕΛΕΝΗ ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο ΙΑΤΡΟΣ - ΠΟΙΗΤΗΣ-ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ
 ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ
 ΣΤΟΝ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΧΟ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
 κ. ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΑΜΠΑΛΙΟΥΤΑ
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ

Η κ. ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΜΑΚΡΗ-Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ-
Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ
Η κ. ΜΑΡΙΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ-ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ-ΓΙΟΥΛΑ @ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΣ
-ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ-ΜΑΚΡΗ

Η ΝΟΜΙΚΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ -ΝΑΝΟΥ (3η εξ' αριστερών)
 ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚ ΛΑΜΙΑΣ

Ο ΙΑΤΡΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΖΩΗ - Η κ. ΚΙΚΗ ΤΣΟΓΚΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ  ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΟΓΚΑ

ΟΛΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Από το Blogger.