Πρόσκληση στην Β΄«επέτειο» του Δημοψηφίσματος

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΛΑΥΘΜΩΝΑ ΣΤΟ ΔΕΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΣΩ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΓΙΑ «ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ»!
Αρκετά στενοχωρηθήκαμε, κλάψαμε, διαδηλώσαμε παραδοσιακά και χωρισμένοι προτείναμε διάφορες λύσεις για να απαλλαγούμε από το μνημονιακό κατοχικό καθεστώς. Το «Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας» (www.dimopolis.gr) με τη μέγιστη δυνατή συνέπεια από την ίδρυσή του το 2009 προφήτευσε(http://www.dimopolis.gr/wpcontent/uploads/2013/08/ekad_diakirixi.pdf)  τα δεινά που επρόκειτο να συμβούν στη χώρα μας και ήδη αυτές τις μέρες του Ιουνίου 2010 εξήγγειλε στις πανελλαδικές γιορτές των ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ (https://promitheia.wordpress.com/)  την ανάγκη ενός Νέου Συντάγματος των Ελλήνων Πολιτών για να αλλάξει ο τρόπος που λαμβάνονται οι αποφάσεις και τη διαδικασία της πορείας για μια Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Αυτή θεμελιώθηκε την 7ηΜαΐου 2016 (http://www.s120s.gr/?p=2248), ως αποτέλεσμα πρωτοβουλιών του κινήματός μας για ξεχωριστές πολιτικές μας δράσεις, όπως η «Συσπείρωση για τη Δημοκρατία» που θεσμοθετήθηκε το 2011(https://www.facebook.com/groups/sgdem/?ref=bookmarks), το «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» από 11.11.11(http://www.dimovoulio.gr/wp-content/uploads/2013/02/presrel_11.11.11_dimovoulio_politwn.pdf), τη «Νέα Ηλιαία»(https://www.youtube.com/watch?v=uJ4ud6UXNs4)και συνέπραξε έντονα σε ενωτικές προτάσεις για ένα αντιμνημονιακό μέτωπο, όπως η «ΕΔΗΠΑΔ» (Ένωση Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων), το «Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο», που συμμετείχαμε στις εκλογές 2014 με τον νόμιμο εκπρόσωπο του κινήματός μας δικηγόρο Γιώργο Λ. Κόκκα και εκλέξαμε Ευρωβουλευτή τον Νότη Μαριά και πρόσφατα συμπράξαμε με την «Λαϊκή Ενότητα» συμμετέχοντας στο κεντρικό καθοδηγητικό της όργανο μετά τις τελευταίες εκλογές και με την κίνηση «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», από την οποία προέκυψε η «Γιορτή Παλιγγενεσίας» της 25ης Μαρτίου 2017 (http://www.s120s.gr/?p=2706) που προκάλεσε την τελεσίδικη πρότασή μας για τη δημιουργία μιας ευρύμορφης αμαξοστοιχίας με την επωνυμία «ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ».

Ταυτόχρονα προσπαθήσαμε περισσότερο από οποιονδήποτε να αναδείξουμε τα ζητούμενα των κινήσεων πολιτών για Άλλο Σύνταγμα στα πλαίσια της διαδικασίας που καθόρισε η Επιτροπή Διαλόγου για την Αναθεώρηση του Συντάγματος(http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/?p=20233). Δυστυχώς όμως το έργο της Επιτροπής αυτής μας απογοήτευσε με αποκορύφωμα το γεγονός ότι δεν μας δίνονται οι προτάσεις των πολιτών που διατυπώθηκαν ηλεκτρονικά στις 6 θεματικές ενότητες μετά το ερωτηματολόγιο της Α’ φάσης του Διαλόγου για να τις επεξεργαστούμε και να αντιληφθούμε τι ζητούν πραγματικά οι Έλληνες Πολίτες για το Σύνταγμα του μέλλοντός μας. Η μυστικοπάθεια αυτή είναι ύποπτη και μπορεί να κρύβει προσχηματικές διαθέσεις της κυβέρνησης για ένα δήθεν Διάλογο με τους  πολίτες, που εξαγγέλθηκε υποκριτικά και χρησιμοποιείται όχι για να δημοσιευτούν οι απόψεις των πολιτών, αλλά για να εκμαιεύσει η κυβέρνηση θετικές εντυπώσεις, χωρίς όμως να το καταφέρνει. Οι απόψεις που διεκδικούμε να λάβουμε γνώση και δεν μας δίνονται αντιδημοκρατικά και αδικαιολόγητα, είναι οι αντίστοιχες με τις δημοσιευθείσες απόψεις της «Ν.Ελ.Σ.Ε.» (http://www.s120s.gr/?p=2758), οι οποίες δεν αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής Διαλόγου παρά τις επανειλημμένες σχετικές μας πιέσεις. Είναι φανερό ότι στα πλαίσια του υπάρχοντος πολιτικού μας συστήματος δεν μπορούν να προχωρήσουν οι προτάσεις μας για μια ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ με το πολίτευμα της Άμεσης Περιφερειακής Δημοκρατίας και συνεπώς είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση προετοιμασία μιας Εκλογικής Συνομοσπονδίας εκτός Βουλής Δημοκρατικών και Πατριωτικών Κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων, σύμφωνα με τα πορίσματα της «Γιορτής Παλιγγενεσίας 2017», που το έμβλημα και καταστατικό της θα καταθέσουμε νόμιμα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την 5η Ιουλίου 2017, δεύτερη επέτειο του Δημοψηφίσματος 2015, με το οποίο ο Ελληνικός Λαός  αποφάσισε να μην κυβερνιέται από εξωχώριες δυνάμεις. 
Καλούμε όλες και όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας να προσέρχονται στα γραφεία μας Ιπποκράτους 42, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο τηλέφωνο 2103648300, για να υποστηρίξουν ενυπόγραφα την συσπειρωτική αυτή πολιτική μας πρωτοβουλία, που ελπίζουμε ότι θα προκαλέσει επιτέλους την απαιτούμενη ομόνοια στις απελευθερωτικές και αντιμνημονιακές δυνάμεις του έθνους μας για να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις της Εθνικής και Λαϊκής μας Κυριαρχίας. Επίσης σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου την ίδια μέρα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 12:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα «Αντ. Τρίτσης» για να εξαγγείλουμε δημόσια και να διαβουλευτούμε για τα ζητούμενα και την πορεία του νέου εκλογικού μας Συνασπισμού «ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ».
Θα ακολουθήσει το απόγευμα ( 18:00- 20:00 )στον ίδιο χώρο εκδήλωση της πολιτικής οργάνωσης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» (https://www.facebook.com/groups/DimokratikiPoliteia/)η οποία συμμετέχει στην ευρύμορφη αμαξοστοιχία «ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ», με κεντρικό ομιλητή τον γνωστό καθηγητή Πολιτικών Επιστημών και συνεπή αγωνιστή των απόψεων για μια αυθεντική Δημοκρατία, κ. Γιώργο Κοντογιώργη.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη