Πρώτο το Περιφερειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης από τα ελληνικά πανεπιστήμια παγκοσμίως


ΠΡΩΤΟ το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
Κύριε Διευθυντά,
Διεθνής και πάλι η διάκριση του Πανεπιστημίου ΚΡΗΤΗΣ. Κατατάσσεται μεταξύ των 200 καλύτερων της ΕΥΡΩΠΗΣ, μεταξύ των θέσεων 171-180 και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Ελληνικό (συγχρόνως ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ) Πανεπιστήμιο που πέτυχε αυτή τη διάκριση. ΜΕΤΑ έρχεται το … Αριστοτέλειο, το Οικονομικό ΑΘΗΝΩΝ, των Ιωαννίνων (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ) και κατόπιν το Πανεπιστήμιο ΑΘΗΝΩΝ. Το ΙΔΙΟ ΠΡΩΤΟ το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Κρήτης στην κατάταξη Πανεπιστημίων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Στην … Κρήτη «κάθε πόλη και χωριό ΠΡΩΤΟ Πανεπιστήμιο» έχουν, αλλά ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ «παντού» όπου κι αν πάει … από την περιφέρεια ΤΟΥ» ΣΤΗΝ Ευρώπη και στον κόσμο.
Συγχαρητήρια και εύχομαι και στο … «Θεσσαλίας» και άλλες (έχει ήδη και αυτό διεθνείς) διακρίσεις από την … Πρωτεύουσα Λαμία και την Περιφέρεια της ΣΤΕΡΕΑΣ που δεν έχει σε «καμμία πόλη και σε κανένα χωριό ΤΗΣ» όχι … «παντού», αλλά πουθενά. Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδος δεν υπάρχει.
 Αλλά, Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ως Περιφέρεια η ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα  και με την ήδη αποδεκτή επισήμως από το Υπουργείο Παιδείας Ίδρυση καινοτόμου και διεθνούς εμβέλειας Σχολής Ελληνικού πολιτισμού (4 τμήματα) στο κέντρο της Ελλάδας διεθνούς ενδιαφέροντος, προβολής και ποικίλων ωφελειών τοπικώς και πανελληνίως. Και ένα Παν-επιστήμιο (όπως το όνομά του) έχει Σχολές διαφορετικών τομέων σε σύνολό του. Για όσους θέλουν και έχουν «κότσια» χωρίς ψευδεντυπώσεις και σκοπιμότητες διαχρονικώς, τοπικώς και πανελληνίως. Κι όχι ως … «επαρχία της … Πανεπιστημιακής Καρδίτσας…». Κάποιο λάθος κάνουν όσοι μετρούν «Πανεπιστήμια της … Στερεάς σε κάθε … πόλη και … χωριό της» διότι σε καμμία πόλη της δεν υπάρχει, πουθενά, και «την κατάντησαν» ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα. Και το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ Πανεπιστήμιο ΕΚΤΟΣ Στερεάς ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ Ελλάδας στην … ΑΘΗΝΑ … λειτουργεί όχι στην Ύπαιθρο ΑΓΡΟΤΙΚΗ Περιφέρεια ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Ελλάδας. Ποιες συγκεκριμένες ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ έχει πράξει ΠΟΙΟΣ  και με θετικά αποτελέσματα ενήργησε, ποιος απολογήθηκε για απαράγραπτες και ανεξίτηλες ΕΥΘΥΝΕΣ συγκεκριμένα για ΖΗΜΙΕΣ και ποιος ΕΝΕΡΓΕΙ για αποκατάσταση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ με Αποκέντρωση στη ΣΤΕΡΕΑ στο επίπεδο Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ΙΣΟΤΙΜΑ με κάθε άλλη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ κι΄όχι ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ και με ΣΙΩΠΗ για της υποβάθμισης την ΝΤΡΟΠΗ; Όχι λόγια … κατόπιν εορτής…
Υ.Γ.: Συγχαρητήρια στο νεοϊδρυθέν «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Πολιτιστικής Διπλωματίας» από εκλεκτούς ΝΕΟΥΣ των Επιστημών-Γραμμάτων και Τεχνών, με σκοπό εσωτερικά και διεθνώς την καλλιέργεια, ενίσχυση και «διείσδυση του Ελληνικού Πολιτισμού» παγκοσμίως.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ
Πρόεδρος Πρωτοβουλίας Πολιτών
για Ίδρυση και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
 Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη