Δήμος Λαμιέων: Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων

Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων
Το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016.
Ο Δήμος Λαμιέων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, προέβη στην έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών, τα οποία επέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.
Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Λαμιέων, να προσέλθουν άμεσα στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων, που βρίσκεται στο γραφείο 9, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού), προκειμένου να λάβουν, ενυπόγραφα, γνώση και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.
Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, αρ. λογαριασμού 754/002967-05 «Μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής δημοσίων βοσκήσιμων γαιών» (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Φθιώτιδας).
Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση με απόφαση της Επιτροπής της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, τηλέφωνο 22313 51088 (κ. Κυριαζόπουλος και κ. Νικολάου).

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη