Γεώργιος Σμοκοβίτης: Ανάβουμε όλοι μαζί, καθένας στο μπαλκόνι του το φως

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Ως γνωστόν, οι Δήμοι Αταλάντης, Δομοκού, Λαμιέων, Μακρακώμης, Στυλίδας (αλφαβητικά), οι Δήμαρχοι κ.κ. Λιόλιος – Τζιαχρήστας – Σταυρογιάννης – Παπαευθυμίου – Γκλέτσος και τα Δημοτικά Συμβούλιά τους στην αφετηρία Δήμων συμμετοχής στην «ΠΡΑΞΗ ΦΩΤΟΣ», αποφάσισαν:
Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30΄ έως 10.00 μ.μ. να ΑΝΑΨΟΥΝ συμβολικά τα ΦΩΤΑ των Δημοτικών χώρων και Μνημείων, ομοίως και η Περιφέρεια ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να φωταγωγήσει το Μέγαρο της στην πλατεία Ελευθερίας Λαμίας και
ΚΑΛΟΥΝ
Τους ΠΟΛΙΤΕΣ των ΔΗΜΩΝ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ καθένας ένα ΦΩΣ
στο μπαλκόνι κατοικίας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του
ώστε ΟΛΗ η Κοινωνία ΕΝΩΜΕΝΗ να εκπέμψει ένα μήνυμα – σύμβολο ότι αποτελεί με ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ μια Μεγάλη Οικογένεια ενωμένη με ΦΩΣ Προόδου Πολιτισμού μας, εναντίον οποιουδήποτε επιβουλέα Ελευθερίας Ανθρώπου, εναντίον κάθε Σκοταδισμού – Βαρβαρισμού – Τρομοκρατίας από οποιουσδήποτε, οπονθεδήποτε προερχομένων.
ΦΩΣ Ζωής Ενωμένης Οργανωμένης Κοινωνίας Πολιτισμού μας.
ΦΩΣ Πορείας στο Μέλλον με Αρχές, Αξίες Πολιτισμού Ανθρώπου σε Πορεία Προόδου, ιδιαίτερα των Νέων, απέναντι σε κάθε Σκοταδισμό.
Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας με ξεχωριστή, πεφωτισμένη Απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Νικολάου, θα φωταγωγήσει όλους τους Ιερούς Ναούς Δήμων, συμμετέχοντας και δίνοντας το δικό της ΦΩΣ στην Πράξη Φωτός Ενότητας Πολιτών – Εκπροσώπων – Εκκλησίας, με άμεση συμμετοχή σε κοινή Πορεία Ενωμένης Κοινωνίας Φωτός ενίσχυσης και υπεράσπισης ΖΩΗΣ Πολιτισμού μας από κάθε επίθεση Σκοταδισμού και Βαρβαρισμού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30΄έως 10.00΄
ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ μαζί, καθένας στο μπαλκόνι του το ΦΩΣ Οικογενείας του, μήνυμα – συμμετοχή από το σπιτικό του συμβολικά στην ΠΡΑΞΗ «αντίστασης με ΦΩΣ» Ενωμένης Κοινωνίας Πολιτισμού μας, εναντίον κάθε Σκοταδισμού – Βαρβαρισμού που επιτίθενται στην Ελευθερία και τον Πολιτισμό Ανθρώπου, στον πολιτισμό μας.
Πολίτες που ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΗ Ενότητας Κοινωνίας συνανθρώπων που να λειτουργεί στο ΦΩΣ Αρχών και Αξιών οργανωμένης Κοινωνίας Πολιτισμού μας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 9.30΄ έως 10.00΄μ.μ.
Ένα ΦΩΣ από καθένα μας σε κάθε μπαλκόνι οικογενείας. ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ Πολιτεία από εμάς, από εδώ για όλους. Να απολαμβάνουμε, να την σεβόμαστε οι ίδιοι και να μας υπολογίζουν όλοι.
Για ένα μήνυμα επιλογής τέτοιας κοινωνικής διαδρομής δεν θα αρνηθεί Πολίτης «ψήφο συμμετοχής του», αλλά θα ανάψει ένα ΦΩΣ στο μπαλκόνι του σπιτικού του, το ίδιο και ο συμπολίτης γείτονάς του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη