Η δημοτική ομάδα της «Κοινωνικής Συμμαχίας» επισκέφθηκε το ΔΑΚ Λαμίας

Την 28η Ιουνίου 2017 , η δημοτική ομάδα της  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ επισκέφθηκε  το ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου να ενημερωθεί και να εκτιμήσει την πρόοδο των εργασιών ώστε να καταστεί κατάλληλο για τους  αγώνες της super league.
  Στην επίσκεψη ήταν παρόντες υπηρεσιακοί παράγοντες και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
    Η επίσκεψη είχε  ως σκοπό την συμβολή στην γρήγορη αποπεράτωση των απαραίτητων εργασιών  και την γρήγορη δημοπράτηση των νέων εργασιών , ώστε το ΔΑΚ Λαμίας να είναι έτοιμο για να ξεκινήσει η ομάδα της  Λαμίας τους αγώνες της στις 20 Αυγούστου.
     Σύσσωμη η δημοτική μας ομάδα μέχρι σήμερα έχει στηρίξει  όλες τις ενέργειες της δημοτικής Αρχής για την δημοπράτηση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών.
      Μετά την σημερινή ενημέρωση και  βλέποντας την μέχρι σήμερα πρόοδο των εργασιών εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας για την δυνατότητα έγκαιρης παράδοσης και ζητήσαμε  την άσκηση πίεσης στους κατασκευαστές και τον εργολάβο για την επίσπευση των εργασιών.
      Με μοναδικό στόχο την προαγωγή  του συμφέροντος της πόλης αλλά και της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ,δηλώνουμε παρόντες και συμπαραστάτες στην προσπάθεια για γρήγορη αποπεράτωση των απαιτούμενων εργασιών , ώστε κανονικά την πρώτη αγωνιστική η ομάδα της Λαμίας να μπορεί να βρίσκεται μέσα στην έδρα της και να μπορεί να αγωνιστεί με την συμπαράσταση του φίιλάθλου κόσμου της Λαμίας.

                                                    Για την Kοινωνική Συμμαχία

                                                   Γιώργος Νικολάου Κοτρωνιάς


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη