Επίκαιρες ερωτήσεις της Λαϊκή Συσπείρωσης για προβλήματα στον Δήμο Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου


ΕΠΙΚΑΙΡEΣ  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ Στο Π.Σ. της Πέμπτης 29/6/17

Υπογραμμίζουμε πως στην περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου (Λιαπάτα) του Δήμου Καμένων Βούρλων, από πολλά χρόνια τώρα η μεταφορά του νερού γίνεται με υδροφόρα σε συνθήκες υγειονομικά και πολιτικά απαράδεκτες για την εποχή μας.

Ρωτάμε την Διοίκηση της Περιφέρειας αν αισθάνεται την υποχρέωση να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος συνεργαζόμενη με τον αντίστοιχο Δήμο, εφόσον είναι γνωστή η δυνατότητα πραγματοποίησης προγραμματικής σύμβασης.
Με αφορμή επένδυση που πραγματοποιείται στην παραλία του Ασπρονερίου του Δήμου Καμένων Βούρλων που ουσιαστικά καταργεί  την ελεύθερη πρόσβαση  των κατοίκων της περιοχής στην παραλία, παλιό φαινόμενο βέβαια, αλλά που τώρα ανακινείται ξανά με την κόντρα τοπικών, ιδιωτικών συμφερόντων…. και επειδή οι επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί έχουν φτάσει στο κατακόρυφο…. Ζητάμε να εξετάσετε αν όσα γίνονται ανταποκρίνονται σε άδεια που εξέδωσε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και φυσικά να μας γνωρίσετε αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη  της αρμόδιας επιτροπής περιβάλλοντος.

29/6/2017

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη