Ολοκληρώθηκε στις Αγροτικές Φυλακές Αγιάς το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Υποστήριξη στην καθημερινή ζωή : Επικοινωνία στις Δημόσιες Υπηρεσίες»


Κορυδαλλός, Ιούλιος 2017

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων για την επικοινωνία στις Δημόσιες Υπηρεσίες


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διάρκειας 6 ωρών πραγματοποιήθηκε από το παράρτημα του Δικτύου "Γεώργιος Ζουγανέλης" στις 9 και στις 22 Ιουνίου στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων με Εισηγήτρια: την Μαρία-Αργυρή Ψαρουδάκη, Δικηγόρο, Πιστοποιημένη  Εκπαιδεύτρια του ΕΟΠΠΕΠ, με κεντρικό σύνθημα: "Πάρε την ζωή σου στα χέρια σου". 
Οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι κλήθηκαν να μάθουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουν ως πολίτες και πώς μπορούν με την έξοδό τους στην κοινωνία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους δίνουν οι υπηρεσίες του δημοσίου και να λύνουν τα απλά καθημερινά τους προβλήματα.  
Με ερωτήσεις και κατάθεση εμπειριών, είχαν την δυνατότητα βιωματικά να διαπιστώσουν ότι η γνώση είναι το πρώτο κλειδί για να μπορέσει κανείς να είναι ισότιμος Πολίτης και μέλος μιας ευνομούμενης Κοινωνίας.   
Εκτός από την συμβολή της εισηγήτριας η οποία με την επάρκεια των γνώσεών της και την εκπαιδευτική της ετοιμότητα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, ξεχωριστά θα πρέπει να αναφέρουμε την καθοριστική υποστήριξη της Ζωής Χατζή, Κοινωνικής Λειτουργού στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Χανιά πρωτοπορούν.... εκεί γεννιούνται και δοκιμάζονται οι νέες ιδέες για να ακολουθήσουμε και στις άλλες πόλεις τα επιτυχημένα βήματά τους. 
Πολλά συγχαρητήρια από όλους μας. 

 

ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ: http://www.costasbissas.com/projects/ssrm.html

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη