Φεστιβάλ Οίτης: ΤΑΦ Λάθος & Razastarr LIVE - Τετάρτη 12 Ιουλίου - Τόπος Τεχνών «Χώρα»


11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ+
RAZASTARR LIVE
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Μία πραγματικά σπάνια συνάντηση για τον χώρο του ελληνικού Hip Hop, αυτό το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Οίτης.
Ένας από τους κορυφαίους και δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της σκηνής, ο Ταφ Λάθος, συναντιέται με την ζωντανή ιστορία της και ένα από τα σημαντικότερα σχήματά της, τους R
azastarr. Μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα τους, Τ - Λάθος και Razastarr συναντιούνται σε ένα μοναδικό live, στο stage του Τόπου Τεχνών «Χώρα».
Ο Παναγιώτης Κυριακού, κατά κόσμον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, είναι μέλος των «Ψυχόδραμα 07» και ιδρυτής της Bashment Records.
Ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και στην πάροδο αυτών των ετών, έχει συνεργαστεί σε επίπεδο ηχογράφησης και συναυλιών με πολλά και μεγάλα ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας Hip-Hop σκηνής. Με 4 δίσκους και 8
singles στο ενεργητικό του, δημιουργεί το αδιαχώρητο σε όλες του τις ζωντανές εμφανίσεις, ενώ τα κομμάτια του στο κανάλι του στο YouTube κοντεύουν τα 20 εκατομμύρια θεάσεις.

Οι Razastarr ιδρύθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλα), συγκαταλέγονται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Terror X Crew, Ημισκούμπρια, και μέχρι και σήμερα θεωρούνται θεμέλιος λίθος της ελληνικής Hip Hop σκηνής.
Τον Οκτώβριο του 2016 έκαναν την μεγάλη τους επιστροφή στην δισκογραφία, κυκλοφορώντας το LP «Αφού Σκοτώσω Τη Δίψα Μου».

Τιμές εισιτηρίων: 
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 12€ 
Προπώληση εισιτηρίων : SEVENspots ( Πλ.Λαού 2, Λαμία, τηλ. 2231066320, ανοικτό καθημερινά από 11.00π.μ. έως 11.00μ.μ ) και ηλεκτρονικά στο TicketPro
Δείτε το πρόγραμμα για όλες για όλες τις εκδηλώσεις του 11ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
TΑΦ Λάθος + Razastarr LIVE
Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 
e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη