Ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμμαχίας σχετικά με τα έργα στο ΔΑΚ Λαμίας

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Κατά την επίσκεψη μας στο ΔΑΚ Λαμίας στις 28 Ιουνίου σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε και να  πιέσουμε για  να επιταχυνθούν οι εργασίες ώστε στις 20 Αυγούστου που ξεκινούσε  το πρωτάθλημα της super league , το ΔΑΚ ,Λαμίας να είναι έτοιμο και αδειοδοτημένο για να μπορεί η ομάδα μας να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της σε αυτό , διατυπώσαεμε τις επιφυλάξεις μας για το αν θα ήταν αυτό τελικά εφικτό.
     Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι πρόσφατες συνεντεύξεις του κυρίου Σταυρογιάννη ο οποίος από τη μία έδινε δημόσια διαβεβαιώσεις  σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό  ότι όλα θα είναι έτοιμα για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στην έδρα της  ,από την άλλη είχε δώσει παράταση του χρόνου στον εργολάβο μέχρι 31 Αυγούστου Και φέρνει εισήγηση για παράταση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου
       Την ώρα που στο site του Δήμου βλέπουμε να μοντάρεται πυρετωδώς ο σκελετός του στέγαστρου  , διαπιστώνεται  ότι  είναι πλέον αδύνατο να παίξει το πρώτο εντός έδρας παιγνίδι στην έδρα της η ομάδα της Λαμίας ! αφού  από τις 19 Μαΐου που τελείωσε το πρωτάθλημα τα σίδερα άρχισαν  να μοντάρονται αρχές Αυγούστου
     Βρισκόμαστε στο τρίτο χρόνο της δημοτικής περίοδο και ένα έργο που θα μπορούσε να ήταν ολοκληρωμένο εδώ και καιρό έχει βαλτώσει με αποκλειστική ευθύνη  του Δημάρχου.
     Αδιαφορία ?  Ανικανότητα ? Σίγουρα έλλειψη σοβαρότητας σε ένα τόσο σημαντικό θέμα . Και φυσικά όποια κι αν είναι τα συμπεράσματα δεν αλλάζουν την ουσία : η Λαμία δεν έχει με την έναρξη του πρωταθλήματος έδρα τη Λαμία.
     Ως κοινωνία στο θέμα της ομάδας της Λαμίας είχαμε την μέγιστη δυνατή συναίνεση Ως παράταξη συμφωνήσαμε ακόμη και σε αναθέσεις στα όρια της νομιμότητας προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό  για την πόλη μας αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε ακόμα και σήμερα για την αξιοπρεπή  εικόνα της πόλης και το μέλλον της ομάδας .


                              Για την Κοινωνική Συμμαχία

                             Γιώργος Νικολάου Κοτρωνιάς


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη