Συναντήσεις Γιάννη Σαρακιώτη με φορείς της Στυλίδας


«Συναντήσεις Γιάννη Σαρακιώτη με φορείς της Στυλίδας»
Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Στυλίδας και έλαβε εκτενή ενημέρωση για το επιτελούμενο έργο από τον Λιμενάρχη Στέφανο Καλαμίδα.
Ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον κ. Καλαμίδα και να εξάρει τις προσπάθειες όλων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας στις εκβολές του Σπερχειού και στον υγροβιότοπο «Λιβάρι» του Μαλιακού κόλπου. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν χρόνιο και απασχολούσε πολλές δεκάδες αλιέων, οι οποίοι ασκούν νόμιμα το επάγγελμά τους.
Όπως ανέφερε ο Βουλευτής, οι ενέργειες επίλυσης του προβλήματος επέρχονται μόλις λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Λιμενάρχη από τον κ. Καλαμίδα, γεγονός το οποίο δεν είναι φυσικά τυχαίο και δείχνει την αποφασιστικότητα και την επάρκειά του. Ο κ. Σαρακιώτης επαναβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό του Λιμενάρχη και υπογράμμισε ότι οι πρόσφατες επιχειρήσεις είναι μόνο η αρχή της νέας προσέγγισης των προβλημάτων της περιοχής.
Ο Βουλευτής της Φθιώτιδας συνάντησε, επίσης, τον Προϊστάμενο του Τελωνείου Νικόλαο Κωνσταντίνου και ενημερώθηκε για το σημαντικότατο έργο, που επιτελείται. Παράλληλα, συνομίλησε με τους εργαζόμενους του Τελωνείου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να του εκθέσουν τις δυσχέρειες κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων τους και τις προτάσεις τους με στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της υπηρεσίας.
Τέλος, επισκέφθηκε τον τοπικό Σύλλογο των Ερασιτεχνών Αλιέων και συζήτησε για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν. Όπως δήλωσε ο κ. Σαρακιώτης, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους και να αναζητά λύσεις στα προβλήματά τους.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη