Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Βέττας

Τα Γραφεία της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε την Πέμπτη 31/08/2017 ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Βέττας όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ευθύμιο Καραΐσκο και τέθηκαν προς συζήτηση σοβαρά θέματα που αφορούν έργα της Περιφέρειας που βρίσκονται σε εξέλιξη  και έργα που έχουν «παγώσει». 
Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής :
•    Η δικαιότερη διαχείριση – κατανομή προς εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων της λίμνης του Σμοκόβου στις περιοχές της Θεσσαλίας και του Δομοκού καθώς και το χρονοδιάγραμμα της  ολοκλήρωσης του έργου με την εκπόνηση μελετών όπου κρίνονται απαραίτητες. Τέλος, τέθηκε από τον βουλευτή το ζήτημα σύστασης Φορέα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων στην περιοχή, γεγονός που βρήκε σύμφωνους και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας.   
•    Η έναρξη ενός σημαντικότατου αρδευτικού έργου, που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής της Ηράκλειας, το Φράγμα Ηράκλειας, το οποίο με την υλοποίησή του θα αποτελέσει μόνιμη λύση του αρδευτικού προβλήματος των αγροτών της περιοχής.
•    Τα στάδια υλοποίησης και τα χρονοδιαγράμματα αποπεράτωσης των έργων οδοποιίας των επαρχιακών οδών Μαρμάρων – Ανατολής και Μαρτίνου – Λάρυμνας.
•    Η εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών που αποσκοπούν  στον εκσυγχρονισμό του χώρου στέγασης και στην καλύτερη λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Μαλεσίνας. 
Ο κ. Βέττας αφού ενημερώθηκε διεξοδικά από τους θεσμικούς εκπροσώπους δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για άμεση βοήθεια από πλευράς του στην επίλυση των ανωτέρω θεμάτων.






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη