Συμμετοχή του Κέντρου Δοκιμών, Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ στο Διεθνές Συνέδριο EUROMAT στον Τομέα των υλικών

Στις 17 έως 22 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, διενεργείται το Διεθνές Συνέδριο EUROMAT 2017, που αφορά τον Τομέα των υλικών και την χρήση τους στην παραγωγή και στις κατασκευές. Στο συνέδριο αυτό συμμετέχει το κεντρικό εργαστηριακό και ερευνητικό κέντρο της ΔΕΗ (ΚΔΕΠ), ένα από τα μεγαλύτερα στο είδος του, στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο με εφαρμοσμένη ερευνητική εμπειρία για περισσότερο από 40 έτη υποστηρίζοντας τη μεγαλύτερη βιομηχανία στην Ελλάδα, τη ΔΕΗ Α.Ε.  σε θέματα ελέγχων και αναλύσεων που αφορούν τα πάσης φύσεως υλικά που χρησιμοποιεί, την υποστήριξη συντηρήσεων των Μονάδων της, αναλύσεις καυσίμων, λιπαντικών, υπηρεσίες reverse engineering, μη καταστρεπτικών ελέγχων, δοκιμές εξοπλισμού σύμφωνα με διεθνή πρότυπα (μετασχηματιστές, κινητήρες, καλώδια,  Ηλ.  Πίνακες  κλπ).
Αναλυτικές πληροφορίες των δυνατοτήτων και των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΚΔΕΠ παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα : www.kdep.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη