Καλή εμφάνιση και άνετη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 4-0 τη Λαμία

Eπίδειξη ισχύος έκανε ο ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγωνα του με τη Λαμία, που διεξήχθη στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επιβλήθηκε με 4-0 του συγκροτήματος του Μπάμπη Τεννέ, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, με την ΑΕΚ πάντως να έχει την ευκαιρία να είναι εκ νέου μόνη πρώτη αν φύγει με τη νίκη από την Ξάνθη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον δικέφαλο του Βορρά (και) στο σημερινό ματς ήταν ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 24' και στο 87'. Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στο 10' ο Λέοβατς, ενώ το 3-0 έκανε ο Πέλκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεοφώτιστοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Αναστασόπουλου στο 71ο λεπτό.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πολύ νωρίς ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος στο 10' με πλάγιο σουτ μετά από ασίστ του Μαουρίτσιο νίκησε τον Παπαδόπουλο.

Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους γηπεδούχους που συνέχισαν επιθετικά κι έδωσε το ερέθισμα στους φιλοξενούμενους να βγουν από τα καρέ τους, όπως είχαν ξεκινήσει στο παιχνίδι. Έτσι στο 24΄ ο Πρίγιοβιτς με κοντινό πλασέ μετά από ολοκληρωμένη ενέργεια του Πέλκα διπλασίασε τα γκολ του ΠΑΟΚ εδραιώνοντας το προβάδισμα νίκης του «δικεφάλου».

Η Λαμία έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει στο ρυθμό και την ταχύτητα του γηπεδούχου ΠΑΟΚ, ο οποίος συνέχισε να είναι επιθετικός και περιόρισε την Λαμία στο μισό γήπεδο.

Στο 33΄ έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ αλλά το σουτ του Ελ Καντουρί μέσα από τη μεγάλη περιοχή, εξοστρακίστηκε στη συμβολή των δοκών, ενώ το δεύτερο σουτ του Σάκχοφ πέρασε ψηλά άουτ. Με το 2-0 τέλειωσε το ημίχρονο ενώ στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε.

Ο ΠΑΟΚ πάντα ανοιχτός στον αγωνιστικό χώρο, επιθετικός και θεαματικός συνέχισε να πιέζει δείχνοντας πως πριν το ντέρμπι στο Καραϊσκάκης, βρίσκει τα στοιχεία που του έλειπαν. Στο 50' μάλιστα πέτυχε και το τρίτο του γκολ με σουτ βολέ του Πέλκα, από ασίστ του Βιεϊρίνια από τα πλάγια.

Από το 71΄ η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Αναστασόπουλος, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 16 λπτά.

Αυτή η πτώση του ρυθμού δεν εμπόδισε στον ΠΑΟΚ να φτάσει και σε ένα τέταρτο γκολ με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στο 88΄, που από κεφαλιά ασίστ του Μάτος σε αρχική ωραία σέντρα του Μπίσεσβαρ, δεν είχε δυσκολία να πλασάρει από κοντά και να πετύχει το δεύτερο σημερινό δικό του γκολ και 4ο της ομάδας του.

Κίτρινες:
Πέλκας, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Αναστασόπουλος

Κόκκινες:
Αναστασόπουλος (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ
: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (68' Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (75' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πέλκας (61' Μάκ) και Πρίγιοβιτς.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (39΄Ντ' Ακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος και Βάντερσον (62' Λινάρδος).


Αποτελέσματα και πρόγραμμα 7ης αγωνιστικής:
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 3-1
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4
ΠΑΟΚ-Λαμία 4-0
Απόλλων Σμύρνης-Κέρκυρα 0-0
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1
Ξάνθη-ΑΕΚ 1-1
Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 16/10 (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 15
2. ΑΕΚ 14
3. Ατρόμητος 13
4. Λεβαδειακός 13
5. Ολυμπιακός 11
6. Πανιώνιος 11
7. Ξάνθη 10
8. ΠΑΣ Γιάννινα 9
9. Παναιτωλικός 8
10. Λαμία 7
11. Παναθηναϊκός 6 -6αγ.
12. Αστέρας Τρίπολης 6
13. Πλατανιάς 6
14. Κέρκυρα 6
15. Λάρισα 3 -6αγ.
16. Απόλλων Σμύρνης 3
* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.


 zougla.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη