Τραγικό θάνατο βρήκε ο τέως Δήμαρχος Μακρακώμης Κώστας Κρητικός

Τραγωδία στην Μακρακώμη. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον απρόσμενο θάνατο του πρώην Δημάρχου Μακρακώμης Κώστα Κρητικού. Σκοτώθηκε όταν τον καταπλάκωσε τρακτέρ του….
Ενώ έκανε αγροτικές εργασίες, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, το μεσημέρι κατά τις 16:00 για άγνωστο προς το παρόν λόγο, έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ που ο ίδιος οδηγούσε και δυστυχώς συνέβη το μοιραίο. Το τρακτέρ αναποδογυρίστηκε και τον καταπλάκωσε χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Όταν έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, αλλά δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του…
Ένας φιλήσυχος και δραστήριος άνθρωπος που είχε αφιερωθεί στα κοινά και ήταν  αγαπητός στην τοπική κοινωνία,  δυστυχώς βρήκε αυτό τον τραγικό θάνατο…
Ο χαμός του βυθίζει στη θλίψη την Δυτική Φθιώτιδα…
Τα συλλυπητήρια  μας στην οικογένεια και στους συγγενείς..
  Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί η κηδεία του στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Μακρακώμης, που κηρύχτηκε ημέρα πένθους για ολόκληρο τον δήμο σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Μακρακώμης.
http://makrakomi.com


 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη