Σώθηκε το χέρι της κοπέλας που ακρωτηριάστηκε στο τροχαίο στην Κρήτη

Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση του χεριού της - Άψογη στο Βενιζέλειο η διαχείριση του περιστατικού
Διαβάστε περισσότερα
Αερογέφυρα για την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε στο τροχαίο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη νεαρή κοπέλα που χτες τα ξημερώματα ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Γιόφυρο.

Η κοπέλα που χτες το πρωί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ από το Βενιζέλειο υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση του χεριού της.

Όπως είχε γράψει το Cretalive η νεαρή επέβαινε στο δίκυκλο μαζί με δυο ακόμα άτομα, έναν 22χρονο και έναν 33χρονο που τραυματίστηκαν επίσης όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του πάνω στη γέφυρα. Οι δυο νεαροί τραυματίστηκαν στο χέρι και στο πόδι ενώ η κοπέλα από τη σύγκρουση με το κάγκελο της γέφυρας ακρωτηριάστηκε.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο ήταν άψογη η διαχείριση του περιστατικού ενώ μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο συμμετείχε και ορθοπεδικός του Βενιζελείου, ο εν λόγω γιατρός νοσηλεύεται επίσης προφανώς λόγω της καταπόνησης στη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου!
Πηγή
Με πληροφορίες από εφημερίδα Πατρίς

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη