H «ΓΕΦΥΡΑ» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Π.Ε. Φωκίδας


H «ΓΕΦΥΡΑ» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Π.Ε. Φωκίδας.

Συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς, και διευρυμένη σύσκεψη εργασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στην περιφερειακή ενότητα Φωκίδας, από τους εκπροσώπους της κοινωνικής δομής της περιφέρειας, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Θέμη Χειμάρα.

Τα στελέχη της «ΓΕΦΥΡΑΣ» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνεχίζουν την καταγραφή των αναγκών στην κοινωνία της Φωκίδας, προκειμένου να συνεχιστεί η δικτύωση με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θέμης Χειμάρας, συνοδευόμενος από τα στελέχη της ΓΕΦΥΡΑΣ, συναντήθηκε αρχικά με τον Μητροπολίτη Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστο. Ακολούθησε συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος στην οποία συμμετείχαν  οι Αντιδήμαρχοι των Δήμων Δελφών και Δωρίδος επί των κοινωνικών θεμάτων, τα Κέντρα Κοινότητας, οι κοινωνικές Δομές της Περιφέρειας και των δήμων του Νομού. Την σύσκεψη συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Κατσαγούνος.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Χειμάρας δήλωσε:
«Η ΓΕΦΥΡΑ δημιουργήθηκε για να ενώσει τον πολίτη με την Περιφέρεια. Η προσφορά στον άνθρωπο και η αρωγή στον καθημερινό αγώνα που δίνει είναι η προτεραιότητα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Με συνέπεια και συνέχεια συνεχίζουμε την γνωριμία με τη ΓΕΦΥΡΑ της Στερεάς σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Τα στελέχη μας άρχισαν σήμερα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φωκίδος, ο οποίος μας δέχθηκε, και με τον οποίο συνεργαστήκαμε πάνω στην χαρτογράφηση και την πραγματική απεικόνιση των αναγκών  που καλύπτει ο ίδιος και η Μητρόπολη. Δηλώνω την ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό μου προς το πρόσωπό του και το έργο του.
Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευάγγελο Κατσαγούνο για το συντονισμό της τεχνικής συνάντησης με τους κοινωνικούς φορείς και δομές.»




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη