Ο Ηλίας Βρεττός με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο και τους Kings, στο Φωταέριο

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

24/11/2017
Μεγάλη Πρεμιέρα στο Φωταέριο

Ο Ηλίας Βρεττός, ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις τη χρονιά που τελειώνει στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και ιδίως στο Σίδνεϊ και την Μελβούρνη, το προηγούμενο Σάββατο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στον καλύτερο χώρο της συμπρωτεύουσας το Barbarella Live Party,  καλύπτοντας ένα ανεπανάληπτο δίμηνο που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θαμώνες του μαγαζιού.

 
Το VreTTour ρίχνει άγκυρα για τον χειμώνα 2017 - 2018 στην οδό Πειραιώς στο πανέμορφο Φωταέριο όπου από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου ο Ηλίας Βρεττός θα συνεργαστεί με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο και μαζί τους θα είναι και οι Kings.
 
Ο Ηλίας Βρεττός δισκογραφικά βρίσκεται λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ και ήδη στα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας ακούμε την νέα του επιτυχία με τίτλο ‘’Σου Απαγορεύω’’ σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. 

OFFICIAL VIDEOCLIP: 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη