Σημαντική παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου στην WTM του Λονδίνου

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ WTM TOY ΛΟΝΔΙΝΟΥ 
Στην έκθεση World Travel Market του Λονδίνου είχαν παρουσία από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου οι Κύριοι Αλέξανδρος Ευσταθίου (Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου), Άρης και Πέτρος Δερβένης, Έφη και Μαρία Καλαιτζίδη , Αικατερίνη Σαντίκου και Πάνος Ανδριτσόπουλος.
Στη διάρκεια της έκθεσης και σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου, έγιναν επαφές και συζητήσεις με αεροπορικές εταιρείες και tour operators που αφορούν όλο το φάσμα της Ευρωπαϊκής  Αγοράς.
Επιβεβαιώθηκε η δυναμική της Σκιάθου και οι προκρατήσεις της Αγγλικής αγοράς κινούνται ανοδικά αλλά με μικρό πρόσημο για το 2018. Η Γερμανική αγορά επανακάμπτει καθώς  ανακοινώθηκε και η σύνδεση μεγάλου tour operator με το νησί.
Επιπλέον, στα συν της έκθεσης είναι η απόφαση μεγάλης αεροπορικής εταιρείας από Αγγλία να αυξήσει τις θέσεις της για το 2018 με προορισμό τη Σκιάθο και η απόφαση tour operator της Πολωνίας να προσθέσει καινούρια πτήση από το αεροδρόμιο Πόζναν.
Κατόπιν συζήτησης μας με τον Κύριο Αγοραστό, ο οποίος ήταν παρών στη διεθνή έκθεση, δεσμεύτηκε προφορικά ότι για το 2018 η Περιφέρεια της Θεσσαλίας θα δυναμώσει την παρουσία της με μεγαλύτερο εκθεσιακό περίπτερο και παράλληλες δράσεις στη συγκεκριμένη έκθεση η οποία αποτελεί το χρηματιστήριο του τουρισμού παγκοσμίως.
Τέλος, έγινε συνάντηση του Κυρίου Ευσταθίου Αλεξάνδρου Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και του Κυρίου Διολέττα Παναγιώτη Εκπρόσωπο του Δήμου Σκιάθου με τον Κύριο Γιάννη Λιδάκη Εμπορικό Διευθυντή της Skyexpress, για την ενδυνάμωση των δρομολογίων της Skyexpress στο νησί.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη