Επίσκεψη του Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Την επίσκεψη του Ανεξαρτήτου Βουλευτού Αχαΐας κ. Νικολάου Νικολόπουλου  εδέχθη στο γραφείο του  το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος.

                Ο κ. Νικολόπουλος μαζί με τα σεβάσματά του κατέθεσε και τις εγκάρδιες ευχές του για έτη πολλά στον Σεβασμιώτατο επί τη ευκαιρία της χθεσινής ονομαστικής του Εορτής.

                Ο Ποιμενάρχης μας  με χαρά εδέχθη την επίσκεψη του Θεολόγου και Ιεροψάλτου Βουλευτού, με τον οποίο διατηρεί πνευματικούς δεσμούς από πολλά χρόνια και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις μαζί του επί διαφόρων  επίκαιρων θεμάτων.

                Η συζήτηση με τον έμπειρο πολιτικό κ. Νίκο Νικολόπουλο ήταν πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική καθότι ο εν λόγω Βουλευτής ως ένας εκ των παλαιοτέρων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου διαθέτει μεγάλη πείρα, πλούσιες γνώσεις και χρήσιμες εμπειρίες για πολλά θέματα.

            Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μουάνζα κ. Ιερωνύμου από  τον οποίο ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε για το ιεραποστολικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολίς μας στην περιοχή της Δυτικής Τανζανίας, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αφρικανοί αδελφοί μας.

imfth.grPost a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη