Συνελήφθησαν στη Χαλκίδα δύο Πακιστανοί με μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητου καπνού και τσιγάρων

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατασχέθηκαν (29) κιλά περίπου αδασμολόγητου καπνού και περισσότερα από (4.500) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι απέκρυπταν τις λαθραίες ποσότητες καπνικών προϊόντων, σε εγκαταλελειμμένη οικία, σε περιοχή της Χαλκίδας
Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες (14-12-2017) το βράδυ στο Βασιλικό Χαλκίδας Ευβοίας, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, ενώ σε παρακείμενη της οικία τους, εγκαταλελειμμένη οικία, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:
  • (586) συνολικά συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν (29) κιλά και (300) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, καθώς και
  • (4.715) πακέτα τσιγάρων , διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη