ΡΕΥΜΑ: Εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα χωρίς μεσαία τάξη;», στη Λαμία

          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ;»          
Ο φορέας πολιτικού προβληματισμού Ρ.ΕΥ.Μ.Α. «Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση» αποτελεί μία πρωτοβουλία πολιτών από όλο το φάσμα της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής του τόπου, που δημιουργήθηκε για να προτείνει και να αναδείξει τρόπους αντιμετώπισης των πολυποίκιλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Στο πλαίσιο αυτό και μετά τη διοργάνωση στην Αθήνα εκδήλωσης με θέμα «ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ;» διοργανώνουμε αντίστοιχη εκδήλωση στη Λαμία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο "ΣΑΜΑΡΑΣ", στην πλατεία Αθανασίου Διάκου.
 Εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς , Πρόεδρος του Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος, πρ. υφυπουργός Ανάπτυξης. Είναι η Ελλάδα μία χώρα με ευκαιρίες για όλους;
Πώς μπορούμε να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη μέσα από την οικονομία και τη φορολογία;
Η ύπαρξη μεσαίας τάξης είναι προϋπόθεση περιφερειακής ανάπτυξης;
Απαντήσεις δίνουν : ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος κ. Γιώργος Μπάλτας, το γνωστό στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς, Οικονομολόγος κ. Σωτήρης Ταγκόπουλος, μέλος του Δ.Σ. Ρ.ΕΥ.Μ.Α.τος και ο γενικός διευθυντής της Ναυτεμπορικής και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κ. Γιάννης Περλεπές.


Την συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γιώργος Σιμόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του STAR Κεντρικής Ελλάδος και Γραμματέας της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη