«Τοπικά και Θεσμικά: Υπουργοβουλευτές μαζί με «πρ» και νυν αξιωματούχους «τους» ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ εν Δημοκρατία, αποδεκτοί σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Τοπικά και Θεσμικά
Υπουργοβουλευτές μαζί με «πρ» και νυν αξιωματούχους «τους»
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ εν Δημοκρατία, αποδεκτοί σε ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Δεν θα επαναλάβω όλα όσα ΠΟΛΥ αναλυτικά με ΟΛΑ τα επιχειρήματα και την ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ τους στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ στη πραγματικότητα της Δημόσιας Ζωής σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς έχω επανειλημμένα όχι μόνο εξηγήσει ΔΗΜΟΣΙΑ και ενυπόγραφα, αλλά προς προβολή-ενίσχυση- υπηρέτησή τους έχω με ΟΛΕΣ τις ΠΡΑΞΕΙΣ που από πλευράς ΠΟΛΙΤΩΝ νόμιμα εντός ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και όχι εκτός αυτού επί χρόνια ασκώντας ΠΟΛΙΤΙΚΗ και φέρνοντας αποτελέσματα υπέρ των κοινών έχω επιλέξει να ΔΡΩ. Η πείρα μου οδηγεί σε αβίαστο συμπέρασμα «θεωρία, φιλοσοφία πολιτικής» να ΜΗΝ εμπιστεύομαι πλέον τους … «αξιωματούχους» διορισμένους ή εκλεγμένους τους «πρ» (πρώην) και νυν οποιουδήποτε επιπέδου και τομέα τοπικώς και πανελληνίως, αλλά… ακόμα… ΜΟΝΟ τους ΠΟΛΙΤΕΣ όσους δεν έχουν περάσει και δεν τους «έχει ακουμπήσει» η … Κίρκη το … ραβδάκι της στην … θέση που κάθονται και τους «εγχύσει» τον «ιό ανιάτου βαρείας νόσου εγκεφάλου» και «καρδιάς» και … «ρεαλισμού τους» εντός «αντιπροσωπευτικού συστήματος» και εντός «κομματοκρατίας». Έτσι διδάχτηκαν για την … επιβίωσή τους… έτσι διδάσκουν και τους … επόμενους για την διαιώνιση του είδους τους… και της … αθανασίας τους ή έστω της εν συντόμω ζωή προστασίας τους.
Αντίδοτο ΜΟΝΟ η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «εντός Συντάγματος» που το ηθικόν πλεονέκτημα ΕΠΙΛΟΓΗΣ που αφήνει για το καλύτερο στους «εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος» προς όφελος πολιτών και ΚΟΙΝΩΝ, όμως, το έχουν «μετασχηματίσει» το έχουν … «μεταρρυθμίσει με ΥΠΟΓΕΙΕΣ στις σκοπιμότητές τους και εμφανείς ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ» σε αντιθέτου συμπεριφοράς-επιλογής τους τακτικές, που ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ «αντιπροσωπευτικό» αλλά ΚΑΙ Πολίτευμα. Γίνονται έτσι το χείριστο προς μόνο ιδιοτέλεια - υστεροβουλία εξυπηρέτηση ΙΔΙΩΝ συμφερόντων και ματαιοδοξιών τους, που ονομάζουν και «ευγενείς φιλοδοξίες τους» εναντίον ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ και κοινοβουλευτισμού και Δημοκρατίας, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, Κυβέρνησης και κάθε Τομέα άσκησης «καθηκόντων – λειτουργιών – υπηρεσιών» κάθε λογής «αξιωματούχων» αποδεχομένων ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ως συνεργών-αυτουργών υποστηρικτών του ΙΔΙΟΥ «ομιχλώδους –λασπώδους-βαλτώδους πεδίου ΟΛΟΥ του πολιτικού χώρου» που ΟΥΔΕΝ μπορεί να προχωρήσει στο πράγματι καλύτερο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ για τη Λειτουργία εις όφελος κοινών με Κέντρο τον ΠΟΛΙΤΗ,  του «καλύτερου» Πολιτεύματος, που κάθε άλλο παρά κάλλιστο-βέλτιστο αποδεικνύεται, μένοντας σε επικάλυμμα λαμπερό καλύπτοντας «προϊόν σαθρό» πωλούμενο ΑΚΡΙΒΑ σε ΠΟΛΙΤΕΣ, προς όφελος των «πωλητών-αξιωματούχων» εις βάρος κοινών.
Το αντιπροσωπευτικό ΑΡΙΣΤΟ είναι ως εργαλείο αλλά: επικίνδυνο από την ΚΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ «χειριστών-αξιωματούχων» στα χέρια τους, που το εμπιστεύονται πολίτες, μέλη κυρίαρχου κατά το Σύνταγμα Εκλογικού Σώματος, που είναι οι ΕΝΤΟΛΕΙΣ, δίνουν ΕΝΤΟΛΗ-Διαταγή για το Άριστο να επιτύχουν οι «εντός αντιπροσωπευτικού» για τα ΚΟΙΝΑ με ΣΕΒΑΣΜΟ σε ΕΝΤΟΛΗ και ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ενώ οι κάθε επιπέδου «αξιωματούχοι» χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ για τη διατήρηση «Ηγεμονίας ανικάνων και ιδιοτελών της Κίρκης τους υπηρέτες αξιωματούχοι που αλληλοκαλύπτονται και αλληλεξυπηρετούνται στα συμφέροντα τους ως ΕΙΔΟΣ ξεχωριστό  Ανώτερου επιπέδου από αυτό των Πολιτών, και ως δική τους ΕΞΟΥΣΙΑ να ασκούν που ανήκει ΜΟΝΟ στους ΠΟΛΙΤΕΣ και μόνο για τους ΠΟΛΙΤΕΣ και μόνο για το όφελος των ΚΟΙΝΩΝ κι όχι για το … αντίθετο, για την … «ΗΓΕΜΟΝΙΑ των αξιωματούχων». Νομιμοποίηση ούτε κατά το Πνεύμα Συντάγματος ούτε κατά τον Ηθικόν της Πολιτικής και Κοινωνικής Ζωής Αξιακό Κώδικα έχουν, ΕΤΣΙ όπως πράττουν ή συμπράττουν ή συνεργούν είτε εμφανώς είτε αφανώς ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ και συγκαλύπτοντας τα ΤΕΡΑΤΩΔΗ πλέον ολοφάνερα της ΕΚΤΡΟΠΗΣ από την Δημοκρατική Ζωή, από τα αγαθά άϋλα και υλικά Πολιτεύματος ΑΡΙΣΤΟΥ και Δημιουργού Ζωής Αξίας και εν εξελίξει ανθρώπων νοημόνων με ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ.
Θα αναφέρω ΤΡΙΑ παραδείγματα, ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, αλά πολύ χαρακτηριστικά τοπικώς πανελληνίως και … διεθνώς εν Ελλάδι του 2017 μ.Χ. (μετά ΧΡΙΣΤΟΝ) εν Λαώ Ορθοδοξίας και Θρησκείας και … «Δημοκρατίας Πολιτεύματος».
1ον) Ο … θεσμός ΕΚΤΡΟΠΗΣ Πολιτεύματος τόσο ΕΜΦΑΝΩΣ, τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, τόσο εμετικός στη διατήρηση του από πολιτικής σκοπιάς και αξιωματούχων ΚΑΙ «λαού τους»: Υπουργο-βουλευτές ο υπογράφων τους έχει «βαφτίσει» χωρίς τη … θέλησή τους … πάντα ως «νήπια εν βαφτίσει» ενεργούντες και ως εάν τη ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ στην … κολυμβήθρα ΟΥΔΕΙΣ παρατηρεί και ΟΥΔΕΙΣ … ντρέπεται για τη ΓΥΜΝΙΑ περιφοράς τους «υπερηφάνως».
Τι είναι αυτό το … «φαινόμενο» στο … Δημοκρατικό πλαίσιο – θεμέλιο Δημιουργίας;
ΟΛΟΙ ομιλούν για τη … Διάκριση Εξουσιών, που ΧΩΡΙΣ αυτή Δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει. Το ΙΔΙΟ διακηρύσσουν ΚΑΙ οι … «Υπουργοί-Βουλευτές» την ΙΔΙΑ στιγμή που οι ΙΔΙΟΙ είναι ΚΑΙ Υπουργοί ΚΑΙ Βουλευτές, δηλαδή ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ με ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ συνεχώς ΔΗΜΟΣΙΑ ότι είναι οι ίδιοι εν τη πράξει εναντίον και εχθροί ΚΑΙ Δημοκρατίας ΚΑΙ καταπατητές ΕΧΘΡΟΙ του Κοινοβουλευτισμού εξευτελίζοντες διαρκώς όλους και όλα: ΚΑΙ Δημοκρατία και Κοινοβουλευτισμό ΚΑΙ Πολίτες-«Λαό Εντολέα» ΚΑΙ αξιωματούχους που διορίζουν ΚΑΙ Αρχές ΚΑΙ Αξίες ΚΑΙ στοιχειώδη ΗΘΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, συμπεριφορά Αξιοπρέπειας ΟΛΩΝ υπηρετώντας ΜΟΝΟ ίδιον Συμφέρον Αλαζονείας εξουσιολαγνείας Πολιτικής πρόκλησης εναντίον ΟΥΣΙΑΣ Πολιτεύματος και ΚΟΙΝΩΝ εκμεταλλευόμενοι ακόμα και το Σύνταγμα εναντίον ουσίας Δημοκρατίας διαφθείροντας-παρασύροντας όλους και όλα σε ΑΝΟΧΗ πολιτικής και κατ΄επέκταση σε όλους τους τομείς ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΖΩΗΣ, από ΌΛΟΥΣ και με φθορά και στοιχειωδών Κανόνων Κοινής Λογικής ως εργαλείο έστω «στοιχειώδους ερμηνείας πολιτικών πράξεων και αποφάσεων στην ΠΟΙΚΙΛΗ Ζωή ΟΛΩΝ».
ΛΥΣΗ έχω προτείνει από την πλευρά ΠΟΛΙΤΗ με την Πολιτική Δύναμη μου του ΠΟΛΙΤΗ, εντός Συντάγματος. Παραίτηση ή απόλυση αμέσως είτε αυτοβούλως είτε με απόφαση ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ (που υπηρετεί ΑΝ υπηρετεί ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ουσίας Δημοκρατίας): Ή Υπουργός ή Βουλευτής, όχι Υπουργοβουλευτής ΚΑΙ τις ΔΥΟ θέσεις ΕΞΟΥΣΙΑΣ ένας και ο ίδιος. Ή παραδίδει ΕΔΡΑ Βουλευτή ο… και Υπουργός ή παρατείται  ή απολύεται από και… Υπουργός ο και … Βουλευτής.
Συμπαράταξη ΠΟΛΙΤΩΝ: ΟΛΟΙ οι ΠΟΛΙΤΕΣ να το απαιτήσουν άμεσα: εγγράφως-προφορικώς σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους εν συνόλω ή ατομικώς καθένας και όλοι μαζί. Κανένας «αξιωματούχος» ΔΕΝ θα αντέξει σε ΤΕΤΟΙΑ Δύναμη ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Πράξης – Απόφασης – Επιλογής – ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ «εντός Συντάγματος». Δεν χρειάζεται ούτε «αναθεώρηση», ούτε … «διάλογος μεταξύ πονηρών ιδιοτελών και αφελών χρησίμων». Γιατί δεν γίνεται; Γιατί οι «αξιωματούχοι» στηρίζουν ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ Δημοκρατίας; Έχω αναλύσει και έχουν τεκμηριωθεί τα επιχειρήματά μου και οι ΛΥΣΕΙΣ – Προτάσεις συνεχώς από την διαρκώς ΙΔΙΑ απαράδεκτη από ουσία Πολιτεύματος «πολιτική πρακτική»,  δεν θα τα επαναλάβω.
2ον) ΤΟΠΙΚΩΣ – Πανελληνίως: Εφικτό, ωφέλιμο στα ΚΟΙΝΑ, επιβεβλημένο από κάθε άποψη ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: Το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ Πανεπιστήμιο ΕΚΤΟΣ Αθηνών στην ΕΠΑΡΧΙΑ μας η … άλλη ύπαιθρο χώρα. Δεν θα επαναλάβω τα όσα ΚΑΙ έχουν αναλυθεί και έχουν επιτευχθεί, όχι από … «εντός αντιπροσωπευτικού προσώπων στη … σύνθεση τους προς … ενέργειες τους ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ και ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ κατά τις Αρχές … Αυτοδιοίκησης ΚΑΙ Κεντρικής Διοίκησης» αλλά από ΕΚΤΟΣ αυτών ΠΟΛΙΤΗ ενεργούντα εντός Συντάγματος και μέχρις, όμως, ΚΑΙ εξάντλησης όλων των όσων νομίμως με Σεβασμό στο Σύνταγμα ΕΠΡΑΞΕ», χωρίς να περάσει «ούτε στους εντός… αντιπροσωπευτικού» ούτε σε «εκτός Νόμου ενέργειες» αλλά: οι … αξιωματούχοι αντίθετα καταστρέφουν ΚΑΙ τέτοια «μεταρρύθμιση» και τέτοια «Αποκέντρωση». Δεν έγινε, ΓΙΑΤΙ; Όπως και σ΄άλλες περιπτώσεις,  οι … τοπικώς ΜΕΤΑ την καταστροφή «ενθυμούμενοι να … ομιλούν ή … ενεργούν για την … ανάσταση ή εξέλιξη … του δολοφονηθέντος Πανεπιστημίου της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας που ΔΙΚΑΙΩΜΑ όμως έχουν εξέλιξης ΣτερεοΕΛΗΝΩΝ χωρίς ευτελισμό και υποβιβασμό τους σε ΕΛΛΗΝΕΣ κατώτερου Θεού ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ τους (με «Καρδιτσοποίηση Λαμίας» και ΕΔΡΑ Στερεάς τη Λάρισα ή τον… Βόλο), δια της εξαφανίσεως τους την κρίσιμη Ώρα, για τη Σωτηρία του, τώρα στον … επικήδειο στηθοκοπιούνται ότι κατέχουν τον τρόπο … ανάστασης και διαχείρισης του δολοφονηθέντος ως αξίου μετά … θάνατον του, που προκάλεσαν οι ΙΔΙΟΙ». Το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ Πανεπιστήμιο ΔΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ συμπεριλαμβάνει ΕΓΚΑΙΡΑ και με ενέργειες του να συμπεριληφθεί στην ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ της Τριτοβάθμιας Πανελληνίως Εκπαίδευσης με περιφερειακά οφέλη ΕΔΩ εντός του Σχεδίου της «Αθηνάς» είτε της «Δήμητρας» είτε του … «Παναγή από τα …Μέγαρα», που κάθε φορά εξαφανίζεται ΜΕΤΑ την … «παντρειά του με ΠΡΟΙΚΑ την Εξουσία». Όσα κατακτούν ΠΟΛΙΤΕΣ καταστρέφουν «αξιωματούχοι» με τον θεσμικό τους ρόλο που σέβονται οι εντολείς τους ΠΟΛΙΤΕΣ, αλλά οι «θεσμικοί» επιλεκτικά τον … θυμούνται….
ΚΑΙ η ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ (τέσσερα (4) Τμήματα) Ελληνικού πολιτισμού είχε γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΗ από τον Υπουργό επισήμως στο Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με ΕΔΡΑ τη Λαμία. Ποιος το αξιοποίησε, έστω ΤΩΡΑ; ή έστω ποιός το «συζητά ή το «αξιολογεί» και ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πράττει με αφετηρία – αξιοποίηση ΤΕΤΟΙΑ ήδη κατάκτηση στην… ατζέντα διεκδικήσεων Περιφερείας ΜΑΣ;
Συμπαράταξη ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΛΥΣΗ όπως και για
3ον) Η προβολή των Αρχαίων Αμφικτυονιών στο ΔΗΜΟ Λαμιέων στην Περιφέρεια ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, τα έχω αναλύσει έχω ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ Αρχές ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ με ΕΓΓΡΑΦΑ, αλλά απάντηση ΜΟΥΓΓΟΥ έλαβα και … ενέργειες παντελώς – ολότελα αναπήρου προς κίνηση ΤΟΥΣ, ει μη μόνον δια … «θαύματος» μόνο «κινουμένους ΠΡΟ-εκλογικώς» και μετά ταύτα ξαναεμπιπτόντων σε κατάσταση … του «εντός… εντατικής … για ΑΥΤΑ …» διατηρούμενοι εν ζωή και υγιέστατοι όμως τρέχοντας μόνο … προεκλογικώς και για αυτά … και για άλλα όσα οι ΙΔΙΟΙ μετά την … εντατική ακινησία τους ανακαλύπτουν», ως ΕΑΝ ο Κόσμος ΟΛΟΣ αρχίζει και τελειώνει μόνο όταν οι ίδιοι… θυμούνται… να αρχίζει «κάτι» ή να ομιλούν για «κάτι» και στο μεσοδιάστημα ο κόσμος όλος δεν υπάρχει και μέχρι τον … επόμενο επικήδειο για όσους και όσα ΠΟΛΙΤΙΚΑ έχουν ΚΑΙ οι ίδιοι καταστρέψει πανηγυρικά.
ΑΥΤΑ τα ανέφερα γιατί είναι θέματα που δεν παίρνουν πλέον «αμφισβήτηση» ούτε «διάλογο» για «κουβέντα να γίνεται» ούτε για προθέσεις, ούτε αποτελέσματα και διότι «θυμήθηκα» μια σύσκεψη ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ στην ΑΙΘΟΥΣΑ Δημοτικού Συμβουλίου ΛΑΜΙΕΩΝ με «διευρυμένους όλους τους αξιωματούχους» που ενημέρωνα ΠΡΟ Ιδρύσεως Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με ΕΔΡΑ τη ΛΑΜΙΑ ότι «στραβά αρμενίζουν και λάθος… ενημερώνουν… λαό τους οι … αρμόδιοι αξιωματούχοι…» και έδινα ΛΥΣΕΙΣ για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΕΛΙΟ της ΕΞΕΛΙΞΗΣ του Πανεπιστημίου ΜΑΣ αλλά «υιοθέτησαν ΤΡΟΠΟ ενημέρωσης και ΤΑΚΤΙΚΗ ενεργειών τους θανάτου Πανεπιστημίου» που ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ εκ των υστέρων δυστυχώς για την ευτυχώς όμως ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ προσπαθειών ΠΟΛΙΤΩΝ με την αποχώρησή μου από «τέτοια συζήτηση» δηλώνοντας: Διακόπτετε κύριοι την Αλήθεια και το Καλύτερο του θέματος. Με ψέμματα ή άγνοια δεν συζητώ, αποχωρώ, δεν συμμετέχω σε τέτοια συζήτηση». Τα … «θυμήθηκα» μετά την - επιμόνως επανερχόμενη προτροπή  - ερώτηση φίλων μου γιατί δεν συμμετέχω σε … «συζητήσεις» για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη … «Λαμία» ή τη … «Στερεά» ή την «Ελλάδα». Να ξανα-ξαναεπαναλάβω όσα ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ΜΟΝΟ με ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ υπάρχει εξέλιξη – σωτηρία στο Καλύτερο και για «παληούς» και για «νέους» και για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Πατρίδα Αρχαίων και Νέων ή όποιων άλλων ΕΛΛΗΝΩΝ ή Στερεοελλήνων ΠΟΛΙΤΩΝ εν Δημοκρατία εντός Συντάγματος εν συγχρόνω ΕΛΛΑΔΙ με εξέλιξη προς το μέλλον σε χώρο όπου οι ΡΙΖΕΣ είναι πολύ βαθειά ΚΑΙ στον ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ στο ΜΥΑΛΟ και στην ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ και σε κάθε Τομέα και ύπαρξής μας, ξεκάθαρα, όχι δεν πιστεύω ότι από «αξιωματούχους» αλλά μόνο από ΠΟΛΙΤΕΣ εντός Συντάγματος και Νόμων ΕΓΕΡΜΕΝΩΝ το Καλύτερο ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ υπάρξει ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΡΑΞΗ έστω ΑΠΟΦΑΣΗ έστω «φωνή ζώντων» για ΕΝΑ έστω από τα πιο πάνω τόσο ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ στον ΚΡΟΤΟ που προκαλούν, που τα ακούει ΚΑΙ κουφός, τόσο ΟΡΑΤΑ και από τυφλό αξιωματούχο αλλά ΚΑΙ «λαό του» και τόσο ΕΥΚΟΛΑ να λεχθούν ΚΑΘΑΡΑ και από ΜΟΥΓΓΟ και να ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ακόμα και από την «εντατική ακινησίας τους για ΑΥΤΑ… «αξιωματούχοι» και … αλληλοϋποστηριζόμενοι σε ακινησία τους είτε από «καρδιάς τους» είτε από … ρεαλισμό υπολογισμού τους, όπως τους ίδιους είτε από «κότσια τους» είτε από καλώς εννοούμενο «συμφέρον τους»  βολεύει, θα τα επαναλάβω οπότε ο ίδιος και με όποιο ΤΡΟΠΟ ΕΝΤΟΣ Συντάγματος ΕΝΤΟΛΕΩΣ μέλους Εκλογικού Σώματος ΠΟΛΙΤΩΝ ο ίδιος ΠΟΛΙΤΙΚΑ κρίνω.
Εν τω μεταξύ οι «πρ» (πρώην) και νυν Υπουργοβουλευτές χρέος έχουν να απολογηθούν ως ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟΙ για επιλογή τους να συνεχίζουν ως διπλοθεσίτες εξουσιών που τους στερεί το Ηθικόν Πλεονέκτημα επιλογής τους ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ Εξουσιών, ηθικόν Πλεονέκτημα που έχασαν και οι ίδιοι και οι ανεχόμενοι ή και υποστηρικτές τους «πρ.» (πρώην) και νυν αξιωματούχοι «τους» ως δήθεν … «εκπροσώπων μας».  Από εντός Βουλής και εντός Κυβέρνησης η αποκατάσταση Δημοκρατίας μόνο με αποκατάσταση πράγματι Διάκρισης Εξουσιών και ουχί «Υπουργοβουλευτών», αλλιώς όλα τα άλλα στραβά θα αρμενίζουν από την πηγή τους στον … Ναό του Πολιτεύματος … εντός χώρου ... όμως … Ανακτόρων… «εξάσκησης … ΔΙΠΛΟθεσιτών Εξουσιών…» εναντίον Κοινοβουλευτισμού και Πολιτεύματος. Μέχρι τότε «αποκατάσταση» δεν υπάρχει στη Δημοκρατία με συνεχιζόμενη λειτουργία των «Υπουργοβουλευτών», δηλαδή εκ θεμελίων εκτροπή πολιτεύματος. Ταύτα και εν όψει … όποτε ανασχηματισμού ή «αναδόμησης» με της ίδιας νοοτροπίας  παλαιά ή νέα υλικά κατεδάφισης και ανέγερσης επί ερειπίων τους.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη