Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση από την ΑΝ.ΔΙΑ. στη Λαμία



Η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση, για την παρουσίαση των δράσεων του ΕΠΑνΕΚ   «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 9-11.
Ο Πρόεδρος της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Τζούφλας Κωνσταντίνος, χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων από τους Υπευθύνους των Προγραμμάτων: κ. Απόστολο Κουτσούκο και κ. Ζαχαρόπουλο Νίκο. Αναλύθηκαν οι επιμέρους παράμετροι και συζητήθηκαν βασικά θέματα για τη διαδικασία υποβολής φακέλου από υποψήφιους επενδυτές καθώς και για τη διαδικασία υλοποίησης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων, κ. Λάμπρου Γεώργιος.
Αναλυτικές οδηγίες- πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στις ιστοσελίδες της  ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ     www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ 2014-2020 www.espa.gr, του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και της ΑΝ.ΔΙΑ www.andia.gr.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΝ.ΔΙΑ, στα τηλέφωνα 22310-67498 & 67047.









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη