Δήλωση Νίκου Στουπή για τις χορηγίες της Περιφέρειας

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΠΗ

«…Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…        

…ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ…»


           
 Την μη απάντηση του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη σε επίκαιρη  ερώτηση της Παράταξης “ η ΣΤΕΡΕΑ σε νέα τροχιά” όσον αφορά την απόδοση πλήρους και αναλυτικής εικόνας για τις χορηγίες που ανά Περιφερική Ενότητα χορήγησε η παρούσα Περιφερειακή αρχή από έναρξης της θητείας της έως σήμερα, σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης κ. Στουπής.

“Λόγοι διαφάνειας και χρηστής Διοίκησης επιβάλλουν την επιμονή μας στο να λάβουμε συγκεκριμένες απαντήσεις σε αυτά που ερωτήσαμε.  Θέλω να πιστεύω πως και για την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου τα θέματα διαφάνειας αποτελούν ζητήματα αρχών, και πως από αμέλεια δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά μας.

Θα περιμένουμε γραπτή απάντηση στο ερώτημα μας και θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε, επαναδιατυπώνοντας το. Οι χορηγίες προς   τοπικούς Φορείς και συλλόγους, η ανάγκη δηλ. για  συνδρομή και προβολή του πολιτισμού του τόπου αλλά και της έκφρασης των καλλιτεχνικών ανησυχιών της κοινωνίας είναι πράξη αποδεκτή, αρκεί να μην εμπλέκεται  με μικροπολιτικούς  στόχους ειδικά στις σημερινές οικονομικά ασφυκτικές συνθήκες.”


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη