Κοπή Βασιλόπιτας στο Δήμο Λοκρών

Στην πρωτεύουσα της Λοκρίδος την Αταλάντη μετέβη το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, προσκεκλημένος του Δημάρχου Λοκρών κ. Νικολάου Λιόλιου, προκειμένου να ευλογήσει την αγιοβασιλόπιτα του Δήμου.
            Στην όμορφη τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Μεγάρου, παρέστησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αταλάντης Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Δημήτριος Ζελιαναίος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Οπουντίων και Μαλεσίνης Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιος Λατσούδης και όλοι οι ιερείς της περιοχής, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ.κ. Απόστολος Καραναστάσης, Αθανάσιος Μιχελής και Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων του Δήμου, υπάλληλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Λιμενικού και αρκετοί κάτοικοι.
            Ο Ποιμενάρχης μας κατά την προσφώνησή του ευχαρίστησε τον κ. Λίολιο για την ευγενική πρόσκλησή του και τον συνεχάρη για την διοργάνωση της τελετής αυτής, η οποία δηλώνει την Ενότητα όχι μόνο των φορέων του Δήμου μεταξύ τους αλλά την ενότητα του Δήμου και της Εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.
            Αντιφωνώντας τον λόγο του Σεβασμιωτάτου ο κ. Λιόλιος, τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλων για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση καθώς και για την άριστη συνεργασία την οποία έχει η Ιερά Μητρόπολίς Φθιώτιδος με τον Δήμο και τον διαβεβαίωσε ότι και αυτή η χρονιά που μόλις άρχισε θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.
            Την τελετή στόλισαν με την παρουσία τους οι δύο παιδικές χορωδίες της Αταλάντης και η Φιλαρμονική του Δήμου , οι οποίες έψαλλαν Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια. 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη