12 έγιναν τελικά οι τυχεροί των φλουριών στην πίτα της Αντικαρκινικής Λαμίας

12 έγιναν τελικά οι τυχεροί των φλουριών στην πίτα της Αντικαρκινικής Λαμίας, που κερδίζουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για την σωστή ενημέρωση και τον σκοπό της πρόληψης - έγκαιρης δίαγνωσης.


Προστέθηκε το ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΣΗ (Λεωφ. Καλυβιών 16, Λαμία 2231066555 ) με 2 ψηφιακές μαστογραφίες και 2 μετρήσεις οστικής πυκνότητας.


Ενημερώνουμε και παροτρύνουμε τους συμπολίτες μας να προσέχουν την υγεία τους. 
Καταξιωμένοι γιατροί της Λαμίας, με υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις : Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος (Βύρωνος 29) ψηφιακή μαστογραφία. Λαζάρου Ιωάννης (Αβέρωφ 4) ψηφιακή μαστογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. Μπελτεγρής Ιωάννης (Βύρωνος 28) ψηφιακή μαστογραφία. Παπαγεωργίου Ιωάννης (Βύρωνος 38) μέτρηση οστικής πυκνότητας. Πρεμέτης Αλέξανδρος (Έσλιν 31) υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας. Ψαρράς Χαράλαμπος (Βασιλικών 19) μαγνητική τομογραφία και μέτρηση οστικής πυκνότητας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη στην κοινή προσπάθεια, για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου !!!
Τα ζαχαροπλαστεία Δερνίκας Απόστολος στην Μακρακώμη (Μπακογιάννη Παύλου 25, 2236022424) και Αγαπητός Κωνσταντίνος στην Λαμία (Θερμοπυλών 30, 2231043673 ) προσφέρουν τις βασιλόπιτες. Ο πολυχώρος "Πολιτεία" (Άγιο Λουκά, 2231067113) παραχωρεί την αίθουσα και το Σύγχρονο ωδείο Λαμίας "Κέφος" (Παπακυριαζή Ιωάννη 4 & Τσακάλωφ 6, 2231033764) θα μας ταξιδέψει με ξεχωριστές μουσικές ερμηνείες. Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο εθελοντικό έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας !!!
Τέλος η ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια κυρία Μαρία Γλουστιάνου (Μsc εργασιακής ψυχολογίας, υπεύθυνη σχολών γονέων δυτικού τομέα Αττικής, Άγ. Κων/νος Φθιώτιδος 2235033281), σε μια μοναδική ομιλία με θέμα: "Η ζωή δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει. Είναι κάτι που ενεργά επιδιώκουμε". Ευχαριστούμε και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον !!!
Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο, που έχει σκοπό να γίνει κοινή πεποίθηση, ότι η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση είναι βασικοί παράγοντες υγείας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών της Λαμίας, ώστε να καταφεύγουν συστηματικά σε προληπτικό έλεγχο, προς όφελος της υγεία τους.
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 6μμ πολυχώρος "Πολιτεία" Άγιο Λουκά, Λαμία

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη