Δήλωση του Νίκου Στουπή για το επεισόδιο με τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς

 Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης Η Στερεά Σε Νέα Τροχιά για το επεισόδιο που έγινε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς κ. Κυρίτση και του Δήμαρχου Στυλίδας Γκλέτσου Απ.όστολου.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΠΗ
Για το επεισόδιο με τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς     

        Θλίψη  και αποτροπιασμό δημιουργούν σε κάθε πολίτη της Στερεάς τα όσα κατήγγειλε ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κυρίτσης για  βιαιοπραγία  που υπέστηκε από δήμαρχο της περιοχής, ο οποίος μάλιστα δεν αισθάνθηκε στοιχειωδώς την ανάγκη να αντικρούσει δημόσια τις προβαλλόμενες για το γεγονός απόψεις.
         Είναι προφανές – αν μάλιστα πρόκειται για πολιτικού χαρακτήρα αυτοδιοικητικές αντιθέσεις  και όχι προσωπικές – ότι είναι παράλογη η συγκεκριμένη επιλογή όσον αφορά την μορφή επίλυσής τους, εκτός τόπου και εκτός χρόνου, αφού επιλέχθηκε το «σκοτάδι» και μια κοινωνική εκδήλωση για να «λυθούν» (;), και αναίτιες αφού είναι απόλυτα διακριτός ο ρόλος ανάμεσα στους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης.
        Φαινόμενα βίας  -λεκτικής ή και σωματικής – είναι σαφώς καταδικαστέα. Δεν συνάδουν με την δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία της κοινωνίας μας . Απαξιώνουν στα μάτια των πολιτών το ήδη τρωθέν κύρος του πολιτικού μας συστήματος.  Διευκολύνουν  ακραίες  φασιστικές αντιλήψεις να εδραιώνονται στην κοινωνία.
Ως εκ τούτου η συμπαράστασή μας στον συνάδελφο Αντιπεριφερειάρχη , όχι μόνο για λόγους αλληλεγγύης, θεωρείτε δεδομένη.

ΛΑΜΙΑ 05/02/2018

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη