Στην έκθεση Savenergy 2018 συμμετείχαν το ΚΔΕΠ και η ΔΕΗ Ανανεώσιμες

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΔΕΠ & ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ’’SAVENERGY 2018’’ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ
Το ΚΔΕΠ και η ΔΕΗ Ανανεώσιμες από τις 16-18 Μαρτίου 2018 συμμετείχαν στην 14η Έκθεση ’’SAVENERGY 2018’’, που έλαβε χώρα στην Λευκωσία Κύπρου, με σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών τους αλλά και την συνεργασία τους με εταιρείες και Πανεπιστήμια στην Κύπρο.
Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν προϊόντα νέας τεχνολογίας για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους της κατανάλωσης ενέργειας και γενικά της ενεργειακής αναβάθμισης εγκαταστάσεων και κτιρίων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και ενημερώσεις με εταιρείες και συνδέσμους από το χώρο της Βιομηχανίας , Κατασκευών & Ενέργειας της Κύπρου.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με Πανεπιστήμια της Κύπρου με σκοπό τη συνεργασία σε ερευνητικά Ευρωπαϊκά προγράμματα. Το περίπτερο του ΚΔΕΠ-ΔΕΗ Ανανεώσιμες, επισκέφτηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπο-ρίου, Βιομηχανίας και Τουρι- σμού Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ Παναγιώτης Ολύμπιος και από την Πρεσβεία της Ελλάδας η σύμβουλος οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων, Γιούλη Μπογιατζόγλου, και έγκριτοι καθηγητές της Κύπρου όπου και ενημερώθηκαν για την ερευνητική δράση του Κέντρου.
Αναλυτικές πληροφορίες των δυνατοτήτων και των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΚΔΕΠ παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα : www.kdep.gr
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη