«Μαυροκορδάτοι «πολιτικής» και Κιουταχής «Παιδείας» … στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ! Για τη ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Μαυροκορδάτοι «πολιτικής»
και Κιουταχής «Παιδείας» …
στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Για τη ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο.
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Προ ημερών, 25η Μαρτίου, Επανάσταση, Αγωνιστές αλλά και
«πολιτικοί» καλαμαράδες.
Τι έκανε ο… Μαυροκορδάτος για να ΜΗΝ αγωνίζεται π.χ. ο Κολοκοτρώνης ως Στρατηγός με αποτελέσματα ΑΜΕΣΗΣ Δράσης όπου και όπως ο ΙΔΙΟΣ ξέρει;
Στο… Σύνταγμα, «πέρασε διάταξη» που καμμιά στρατιωτική επιχείρηση δεν μπορούσε να γίνει από κανέναν Στρατηγό ΑΝ ΔΕΝ είχε ΠΡΩΤΑ την … έγκριση της Βουλής. Αυτό τι σήμαινε; ΠΩΣ ΑΝ ο Τούρκος επέλαυνε δεν θα τον σταματούσε ΑΜΕΣΩΣ κανένας, αλλά θα τον άφηνε να «καίει πόλεις και χωριά». Ο… Αγωνιστής Στρατηγός θα πήγαινε στην… Τρίπολη… πρώτα να… «μελετήσει η Βουλή του… Μαυροκορδάτου…» τι λένε οι… μελέτες και τα σχέδια… για να δώσει ή όχι έγκριση και… μετά αφού είχε εδραιωθεί ο Τουρκαλάς τότε να επέμβει «τρέχοντας» ο Στρατηγός.
Και τι δουλειά έχει ο… Δήμαρχος Λαμιέων και ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς με ΑΥΤΟ; Μεταφορικά… βέβαια … απέναντι στον επελαύνοντα να «βάλει φωτιά» και να κάψει ΟΛΗ την Ανωτάτη Εκπαίδευση στη ΣΤΕΡΕΑ (υποταγμένη ΧΩΡΙΣ Αντίσταση ΚΑΜΜΙΑ στην ΠΡΑΞΗ) Ελλάδα ΜΑΣ, Κιουταχή Υπουργό Παιδείας.
Και ΔΙΟΤΙ στην επέλαση τού κ. Γαβρόγλου να «φτιάξει» χάρτη Ανωτάτης Παιδείας σε όλη την Ελλάδα καταστρέφοντας, αφανίζοντας ΟΛΗ τη Στερεά Ελλάδα από τον Χάρτη Ελλάδας σε Ανώτατη Εκπαίδευση, ούτε ο κ. Δήμαρχος Λαμιέων ούτε ο κ.Πρόεδρος της ΠΕΔ, ούτε άλλος ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρέθηκε πρώην και νυν, αιρετός ή διορισμένος «αξιωματούχος» ή… Ακαδημαϊκός να ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ σε ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Αντίστασης – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, με ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ αυτής της καταστροφικής για τη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ επέλασης Υπουργού ως «καλαμοϊππευτής Εξουσίας» και… Ναπολέων «αποφασίζω και διατάσσω», ως μεταφορικά Κιουταχής άνευ Αντίστασης ντόπιων «Εκπροσώπων Λαού ΜΑΣ» της Γενέτειρας ΜΑΣ Στερεάς Ελλάδας. ΚΑΙ να ΠΡΑΞΟΥΝ οι ΕΔΩ εκπρόσωποί μας ΠΡΙΝ καταστρέψει με… Βουλές και φιρμάνια του ο… Κιουταχής…. «εκπαίδευσης Στερεοελλήνων ΧΩΡΙΣ παιδεία στη Στερεά»…. Να ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ οι ΕΔΩ και από ΕΔΩ Δυνάμεις  της ΣΤΕΡΕΑΣ έτσι ώστε ΝΟΜΙΜΩΣ να εξαναγκάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Υπουργό ούτε καν να διανοηθεί να «σβήσει τη ΣΤΕΡΕΑ» ως Δικαιούχο Σεβασμού και ίσης Μεταχείρισης της όπως σε όλες τις Περιφέρειες με ΑΥΤΟΝΟΜΗ – ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗ Ανώτατη Εκπαίδευση ΑΕΙ και ΑΤΕΙ όπως σε ΟΛΕΣ τις Περιφέρειες.
Και αντ΄αυτού Τι έπραξαν; Κάλεσαν… λέει… ΕΝΑΝ και άφησαν «απ΄έξω» ΟΛΟΥΣ τους Άξιους Ακαδημαϊκούς, τους εκ Στερεάς καταγόμενους τους αγνόησαν παντελώς και ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΕΝΑΝ ως… «μελετητή» για το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ και μετά… την μελέτη… και αφού ο …(μεταφορικά…) Κιουταχής – Γαβρόγλου καταστρέψει τη ΣΤΕΡΕΑ με τις αποφάσεις του, τη σβήσει, την αφανίσει τελείως από τον ΧΑΡΤΗ της Ανωτάτης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, τότε… λένε… «μετά» την καταστροφή… θα πάρει τις… «μελέτες» να αποφασίσει τότε… μετά ο… Κιουταχής να «γιατρέψει την… καταστροφή που θα έχει φέρει»… ΧΩΡΙΣ αντίσταση γιατί…: ο ΕΝΑΣ «διορισμένος» θα προτείνει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ τι θέλει, θα καλέσει ΜΕΤΑ τους… άλλους συναδέλφους του να πουν μετά και ΑΥΤΟΙ τι θέλουν με ΒΑΣΗ όσα έχει ήδη μόνος του… έχει αποφασίσει και προτείνει… θα γίνουν και… άλλες… πολλές … «επιτροπές» για… προτάσεις… ελέγχους… αξιολογήσεις και επισκέψεις με την T.V.  «από κοντά να… γράφει…» στα… χωριά… για «επιτόπου αυτοψία…» μελετητών και … επιτροπών και λοιπών «επαϊόντων» και Δημοτικών Συμβούλων. Έτσι, οι Τοπικοί… μεταφορικώς…. Μαυροκορδάτοι «κορδωμένοι στο… Λαό», ενώ ο Κιουταχής ΜΑΣ ο… «δικός μας Αφέντης Παιδείας στη ΣΤΕΡΕΑ» ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ θα κάνει όσα θέλει, χωρίς Αντίσταση Λαού ΚΑΜΜΙΑ. Όπως έκανε και με την… κατάργηση Πανεπιστημίου ΚΑΙ… Παιδαγωγικής Ακαδημάις χωρίς «αξιωματούχο» ΚΑΝΕΝΑΝ να… παραιτηθεί! Μόνο… ΚΑΡΕΚΛΑ, βιδωμένοι στον… ΘΩΚΟ ΤΟΥΣ.
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ να είχε γίνει;
1)    Πρόσκληση ΟΛΩΝ των Ακαδημαϊκών από τη Στερεά Ελλάδα από κοινού να αποφασίσουν ΠΡΩΤΑ μεταξύ των και μετά με ανακοίνωση ΟΛΩΝ από ΚΟΙΝΟΥ να γνωστοποιήσουν ΤΙ απεφάσισαν.
2)    Προσκλητήριο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δύναμης νομίμως ΟΛΩΝ των Εκπροσώπων και Πολιτών. Νόμιμης καθόδου στο Υπουργείο Παιδείας με την ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΟΥ – Εκπροσώπων του: Άμεση Δήλωση Υπουργού αποδοχής ΑΝΑΓΚΗΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ Στερεοελλήνων στην Περιφέρεια Στερεάς ΙΣΟΤΙΜΙΑ  - Ίση μεταχείριση στην Ανωτάτη Εκπαίδευση, ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα. Κανένας «Χάρτης Παιδείας» ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑ σε ΑΥΤΟΝ αυτονομία Ανωτάτης Εκπαίδευσης στη ΣΤΕΡΕΑ. Αφού ΑΥΤΟ το ΠΡΩΤΟ εξασφαλιστεί Μετά από ΑΥΤΟ το ΣΙΓΟΥΡΟ θεμέλιο για ΕΝΑΡΞΗ των διαδικασιών – προϋποθέσεων  «μελέτες» - «υλοποίηση» της ήδη ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δήλωσης ΘΕΤΙΚΗΣ κι όχι αρνητικής Υπουργείου για το καλλίτερο – Άριστο υλοποίησης της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΑΠΟΦΑΣΗΣ Υπουργείου για τη ΣΤΕΡΕΑ. Ξεκάθαρα ΠΩΣ θα πραγματοποιηθεί το Καλλίτερο. ΧΩΡΙΣ αυτή… τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ έστω «προεκλογική» αλλά ΘΕΤΙΚΗ, μόνο … ανεμίζουν και σπέρνουν «Φούμαρα Μαυροκορδάτων της Στερεάς». ΕΠΡΕΠΕ η Αφετηρία να είναι: α) Μια Σχολή – Δύο Τμήματα που ήδη λειτουργούν στη Λαμία, β) Άλλη μία Σχολή με 4 τμήματα που έχουν ήδη γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΑ, Σχολής Ελληνικού Πολιτισμού. 6 Τμήματα – 2 Σχολές και με όποια άλλη προσθήκη. ΈΧΟΥΜΕ τη ΒΑΣΗ διεκδίκησης ΠΟΛΥ Καλύτερη από όσο όταν διεκδικούσαμε την αρχική Ίδρυση εκ μηδενός. Από ΑΥΤΗ τη ΒΑΣΗ ξεκινώντας ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ τα … περαιτέρω… ΚΑΙ η Δ.Ε. που θα διοριστεί ΚΑΙ το Υπουργείο ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ και αρμοδιότητα για τα περαιτέρω ΜΕ την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ της… ΒΟΥΛΗΣ εκπροσώπων ΜΑΣ για την Εξέλιξη ΑΝ θέλουν! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ να δεχθεί την ΑΝΑΓΚΗ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ Στερεάς Ελλάδας για ΙΔΡΥΣΗ Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ως ΔΙΚΑΙΩΜΑ Στερεάς, Αυτονομίας – Αυτοδιοίκησης ΤΗΣ με ΙΣΟΤΙΜΙΑ προς όλες τις Περιφέρειες. Κάθε άλλο λιγότερο αποτελεί ΑΔΙΚΙΑ της ΣΤΕΡΕΑΣ η οποία νομιμοποιεί νομίμως ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ αμέσως από ΤΩΡΑ ΛΑΟΥ και Εκπροσώπων μας ΠΡΙΝ συμβεί η παγίωση. ΤΩΡΑ αμέσως ΔΙΟΡΘΩΣΗ.
Πρόσκληση ΠΟΛΙΤΩΝ - Φορέων ΣΤΕΡΕΑΣ με συντονισμό ΟΛΩΝ των ΔΗΜΩΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με ΠΟΙΟ Σκεπτικό ΤΙΝΟΣ Ακαδημαϊκού ή «Πολιτικού» ή… «μελέτη τινος» βγαίνει έξω από τις… «μελέτες του…. Χάρτη Ελλάδας» για τη ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ από την «ΑΓΡΟΤΙΚΗ…. Αθήνα» στην Επαρχία της Υπαίθρου χώρας ΜΑΣ; Χωρίς «τσόντες» και «παραρτήματα» αλλά πράγματι Μεταρρύθμιση – Αποκέντρωση χωρίς «φούμαρα και κορδέλες…. από μετάξι». ΑΥΤΗ η ΑΠΟ-Κέντρωση Μεταφορά του ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ Αθηνών. Ενώ η Ελλάδα θα γεμίζει «ιατρική κάνναβη» με ξεπουλημένες τις πεδιάδες που θα βλέπουν την ιδιοκτησία τους με… κυάλια οι «νεοκολλήγοι» της επαρχίας και του… Γεωπονικού της… Αθήνας…  
Έχω ΥΠΟΒΑΛΕΙ, σε ΟΛΟΥΣ τούς ΤΩΡΑ ενθυμηθέντες να… ασχοληθούν «κατόπιν Ταφής Πανεπιστημίου», την τεκμηριωμένη ΕΙΣΗΓΗΣΗ Πολιτών – Φορέων και ΑΠΑΙΤΩ απάντηση: Εγκρίνουν, προτείνουν, εισηγούνται ΚΑΙ Σχολή Ελληνικού Πολιτισμού με μεταπτυχιακό στους ΔΕΛΦΟΥΣ και σύνδεση με Ινστιτούτο Κλασσικών Σπουδών του Harvard, που ήδη λειτουργεί στο Ναύπλιο και όπως η ΕΙΣΗΓΗΣΗ - Πολιτών - Φορέων - σύνδεση με Σπουδές ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ της Μεσογείου ΑΡΙΣΤΗ στην ΠΡΑΞΗ δια της Διπλωματίας Πολιτισμού και Παιδείας ενίσχυση της ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ Ελλάδας ΔΙΕΘΝΩΣ με ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ από ΕΔΩ προς ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ζητούν ΤΩΡΑ από… Φορείς – «έκφραση» αλλά ΗΔΗ από το 2007 και 2010 μ.Χ. ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ήδη που έχει γίνει ΔΕΚΤΗ από το Υπουργείο Παιδείας με Νόμο που είχαν Ψηφίσει 225 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! Τα αγνοούν; Την έχω ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, άγνοια τους δεν υπάρχει.
Μαυροκορδάτοι και Κιουταχήδες, Τοπικώς και Κεντρικώς. Ούτε τους μεν ούτε τους δε έχουμε ΚΑΜΜΙΑ ανάγκη και την άδειά τους ΔΕΝ ζητώ ούτε… πρόσκλησή τους για να ΠΡΑΤΤΩ όσα πιστεύω καλύτερα για τα ΚΟΙΝΑ.
Τόσο για την Παιδαγωγική Ακαδημία όσο και για το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας το ΙΔΙΟ τουλάχιστον οι εκ … Λαμίας… ως ΕΔΡΑΣ εκπρόσωποί «μας» ΥΠΝΟ βαθύ και ΠΡΙΝ και μετά την… συναυτουργία τους στην καταστροφή συνέχιζαν χωρίς ούτε καν μια παραίτηση Συγγνώμης έμπρακτης, Τιμής ή… Ντροπής.-
Συνυποβάλλω προς αναδημοσίευση, όποτε κριθεί, ΚΑΙ προς διορισμένες νυν «επιτροπές» την στο «ΒΗΜΑ Κυριακής 8/4/2018» ΠΡΟΤΑΣΗ (προς Υπουργείο και Αρμοδίους) των ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ Θ.Δ.Παπαγγελή – Π.Μήτκα – Αντ. Ρεγκάκου με Υπέρτιτλο: «Τι αλλαγές ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΕΙ» και τίτλο «Αρχαιογνωστικές Επιστήμες: το Αναξιοποίητο Ελληνικό Πλεονέκτημα». Διότι αποτελεί τον καλύτερο Υπερασπιστή τής προ 8ετίας ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ Φορέων ΠΟΛΙΤΩΝ της ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας για τη ΣΧΟΛΗ Ελληνικού Πολιτισμού ΠΡΟ καταργήσεως Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας και έχω και τώρα ΕΓΚΑΙΡΑ επισήμως επανυποβάλει προς ΟΛΟΥΣ, αποδεικνύοντας το διαρκώς ΕΠΙΚΑΙΡΟ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ της ΣΧΟΛΗΣ Ελληνικού Πολιτισμού με το ερώτημα: «Ποια επιτροπή με έγκριση του κ. Σταυρογιάννη ή κ. Υπερήφανου» θα τους ΚΡΙΝΕΙ αυτούς τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ και Άριστους Ακαδημαϊκούς στην ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Πρόταση που ΥΠΟΒΑΛΩ τώρα ως ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ και είναι όσα τα ΙΔΙΑ που από το 2007 και 2010 μ.Χ. αναλυτικά ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ με Εισήγηση ΜΑΣ οι ΠΟΛΙΤΕΣ με Γνώση, Μεράκι και Ανιδιοτέλεια. Στις «Επιτροπές αξιολόγησης… και πρότασης Σχολών… για τη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα» ΠΟΙΟΣ θα την απορρίψει; Τεκμηριωμένα ΑΡΙΣΤΗ έχοντας και σήμερα την επιβεβαίωση για την τεράστια ποικίλη ΑΞΙΑ και με την ΑΠΟΔΟΧΗ από Ακαδημαϊκούς της ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ από αρμόδιο Υπουργό με Νόμο-Πλαίσιο συναινετικό 225 Βουλευτών για το Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ;
ΑΠΑΙΤΩ απάντηση ξεκάθαρη: Περιλαμβάνεται ή όχι ΑΥΤΗ η ΣΧΟΛΗ στην ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ – ΕΞΕΛΙΞΗ Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας όπως ήδη είχε γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ  από το Υπουργείο Παιδείας; Ποια «Επιτροπή ΤΩΡΑ θα την…. απορρίψει και με ποιο κύρος της και ΠΟΣΟΥΣ Βουλευτές να ψηφίζουν ΝΟΜΟ Γαβρόγλου έναντι του Νόμου Ανωτάτης Εκπαίδευσης των 225 Βουλευτών με ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με ΤΕΣΣΕΡΑ (4) Τμήματα στο Πανεπιστήμιο ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας που είχαν ΕΠΙΤΥΧΕΙ οι Πολίτες – Φορείς ΟΛΗΣ της Κοινωνικής διαστρωμάτωσης της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με Υπόδειγμα ΚΑΘΑΡΟΥ αδιάλειπτου ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ και τεκμηριωμένη ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, που επέτυχε ΚΑΙ την ΑΠΟΔΟΧΗ του Υπουργείου Παιδείας».
Η Σχολή ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με ΤΕΣΣΕΡΑ Τμήματα έχει ΚΡΙΘΕΙ από 1) Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Μελετών, 2) Τεκμηριωμένα στην Εισήγηση των Φορέων τα επί μέρους αναλυτικά Τέσσερα Τμήματα, 3) Την Δημοσιευμένη τώρα εισήγηση για τις Αλλαγές που χρειάζονται τα ΑΕΙ με το ΚΥΡΟΣ ΤΡΙΩΝ Καθηγητών Πανεπιστημίου – Πρυτάνεως Α.Π.Θ. εξειδικευμένων στις Αρχαιογνωστικές Επιστήμες, 4) Αποδοχή από το Υπουργείο Παιδείας βάσει Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση 225 Βουλευτών, 5) Έκφραση Τοπικής Κοινωνίας με Υπόδειγμα καθαρού ΑΓΩΝΑ της Επιτυχίας ΤΗΣ αποδοχής από το Υπουργείο Εισήγηση τους τεκμηριωμένα Σχολής Ελληνικού Πολιτισμού. Ποια… «επιτροπή» τώρα τίνων δι’ αδράνειας τους συναυτουργών κατάργησης Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας ΔΕΝ θα «αξιολογήσει τώρα θετικά» ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΗ τέτοιων χαρακτηριστικών της ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ από το Υπουργείο Παιδείας, με Νόμον 225 Βουλευτών;
Επιπροσθέτως τώρα και Κέντρο Ερευνών – Αρχαιογνωστικών Επιστημών Πρυτάνεις, Ακαδημαϊκοί, Καθηγητές ΦΩΝΑΖΟΥΝ για την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Αρχαιογνωστικών Επιστημών στην ΕΛΛΑΔΑ όπως ακριβώς η από το 2010 μ.Χ. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΑΣ με ΑΠΟΔΟΧΗ του Υπουργείου ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!
Οι εξαφανισθέντες συναυτούργησαν δια των αδρανειών τους στο έγκλημα κατάργησης του Πανεπιστημίου Στερεάς δεν θα το επαναλάβουν «εμφανισθέντες δι’ επιτροπών τους» να καταργήσουν το Επίτευγμα ΑΠΟΔΟΧΗΣ από το Υπουργείο Παιδείας τεκμηριωμένης Εισήγησης ΦΟΡΕΩΝ Τοπικής Κοινωνίας ΜΑΣ για την ΙΔΡΥΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού Τεσσάρων (4) Τμημάτων σε Ανασύσταση – Εξέλιξη Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας.  
ΑΥΤΗ την ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΥΤΗ την ΣΧΟΛΗ κανένας δεν έχει «υπερηφάνως» ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην την συμπεριλάβει στη Τελική Πρόταση «επιτροπών» προς το Υπουργείο Παιδείας για την ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ εξέλιξη του Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας. ΑΥΤΗ είναι η ΒΑΣΗ διεκδίκησης: Σχολή Θετικών Επιστημών 2 Τμήματα και ΣΧΟΛΗ Ελληνικού Πολιτισμού 4 Τμήματα: 2 Σχολές – 6 Τμήματα που έχει ήδη γίνει αποδεκτή. Θα αφήσουμε έτοιμο αναξιοποίητο στρωμένο τραπέζι; Με αυτή τη ΣΤΕΡΕΑ Βάση, όσα… περαιτέρω για όσους περαιτέρω… προσπαθήσουν και αυτοί… τώρα… ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ουδείς ούτε θα αγνοήσει αλλά θα την αξιοποιήσει!!! ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού.   
ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Τοπικής Κοινωνίας που επέτυχαν την ΑΠΟΔΟΧΗ Εισήγησής ΤΟΥΣ από το Υπουργείο Παιδείας.
1.      Δικηγορικός Σύλλογος.
2.      Ιατρικός Σύλλογος.
3.      Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.
4.      Ένωση Βιομηχάνων – Βιοτεχνών.
5.      Επιμελητήριο Φθιώτιδας.
6.      Ομοσπονδία Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας.
7.      Δικαστικοί Υπάλληλοι.
8.      Εμπορικός Σύλλογος.
9.      Ένωση Λαμιέων.
10.   ΤΕΕ Ανατ. Στερεάς Ελλάδας.
11.   Πρωτοβουλία Πολιτών για Ίδρυση Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ
Πρόεδρος Πρωτοβουλίας ΠΟΛΙΤΩΝ
για Ίδρυση και Λειτουργία Πανεπιστημίου
Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη