Στη Βηρυτό ο ΟΝΝΕΔίτης Τόλης Παπαποστόλου

Ταξίδι στη Βηρυτό, πραγματοποιεί ο νεαρός οικονομολόγος και πρώην ΟΝΝΕΔίτης Τόλης Παπαποστόλου, συμμετέχοντας στην έκθεση Beirut International Property Fair που αφορά την προώθηση του προγράμματος της Greek Golden Visa για την απόκτηση άδειας διαμονής από ξένους επενδυτές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα στην έκθεση και το "γαλάζιο" στέλεχος συμμετείχε σε επιχειρηματική αποστολή 6 ελληνικών εταιρειών υπό την αιγίδα του κρατικού οργανισμού Enterprise Greece που προβάλλει και υποστηρίζει τις επενδυτικές ευκαιρίες της Ελλάδας.

Την πρώτη ημέρα πραγματοποίησε ομιλία για το ελληνικό πρόγραμμα Greek Golden Visa, για την απόκτηση άδειας διαμονής μέσω επενδύσεων στο κλάδο του real estate.
Ο Τόλης Παπαποστόλου με την συμμετοχή του εκεί επεδίωξε να αναδείξει και τον Νομό Φθιώτιδας, ως ελκυστικό τόπο για επενδύσεις, καθώς πολιτεύεται στην περιοχή και είναι γνωστό ότι θα συμπεριληφθεί στο "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη