H «Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW» στο Mουσείο Θυματων Ναζισμού Διστόμου!

H <<Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW>>  στο Mουσείο Θυματων Ναζισμού Διστόμου!  
--------------------------
Εκδρομή - προσκύνημα στο Δίστομο, με επίσκεψη στο Μουσείο Θυματων Ναζισμού της μαρτυρικής κωμόπολης, έκανε την Κυριακή, πολυμελής ομάδα δικυκλιστών, μέλη του BMW Riders Club Of Greece / Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW /  . 
Η ομάδα, περίπου 35 άτομα άνδρες και γυναίκες, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ημερήσιων ''εξορμήσεων'' από την Αθήνα, έφθασαν στο Διστομο γύρω στις 12 το μεσημέρι. Αφού έκαναν μια βόλτα στην κωμόπολη ,στην συνεχεια επισκέφθηκαν το Μουσειο, που ηταν ο βασικός σκοπός της εκδρομής- προσκύνημα 
Το BMW Riders Club Of Greece / Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW ειναι ένας σύλλογος με μέλη κατόχους μηχανών της μάρκας αυτής - αριθμεί δε περίπου 280 μέλη. Ένας από τους στόχους της ειναι και οι ημερήσιες ή πολυήμερες εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας- ανάλογα με τον καιρό:<< Αυτή η επίσκεψη στο Διστομο είναι στο πρόγραμμά μας του 2018, από την αρχή του έτους, μετά μετά από προτάσεις μελών μας>> ειπε ένας από τους μοτοσυκλετιστές .<<Συνδυάζουμε το χόμπι μας με αναψυχή και ενημέρωση- και το Διστομο συνδυάζει και ωραίο ταξίδι και έναν ενδιαφέροντα προορισμό>>
Τα μέλη του γκρουπ ενημερώθηκαν από την εκπαιδευτικό Αμαλία Παπαϊωάννου,είδαν το ντοκιμαντέρ της Σφαγης με μαρτυρίες επιζησάντων και τα εκθέματα του Μουσειο, συζήτησαν και με άλλα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής  για το ζήτημα της διωξης των πρωταγωνιστών της σφαγής και την διεκδίκηση των αποζημιώσεων.









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη