Ευχαριστήριο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των ΟΤΑ για το Συνέδριο στην Λαμία


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των ΟΤΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν, στήριξαν και συμμετείχαν στο
1ο Περιφερειακό Συνέδριο για τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018.

Οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των ΟΤΑ ευχαριστούν από καρδιάς:
- Τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ.Κώστα Μπακογιάννη, για την άμεση και θερμή υποδοχή του αιτήματός μας για συνδιοργάνωση του Συνεδρίου και συνολικά για τη στήριξή του.
- Τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ.Κώστα Ρουσσόπουλο, για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που μας παρείχε σε όλα τα οργανωτικά στάδια της προετοιμασίας. Όπως επίσης και την ειδική συνεργάτιδα του Περιφερειάρχη, κα Ευαγγελία Σοφρώνη, την κα Μαριλένα Καλαμάτα και τον κ.Σταμάτη για την υποδειγματική συνεργασία που είχαν με τους εκπροσώπους του ΔΣ του Συλλόγου μας.
- Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, κ.Θύμιο Καραΐσκο, ο οποίος μας υποδέχτηκε εκ μέρους της Περιφέρειας, μας τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό.
- Την Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας, κα Σοφία Ανεστοπούλου, για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Κέντρου στην πλατεία Διάκου.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τοποθετήθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις Δομές και το έργο μας:
- Τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, κ.Δημήτρη Καρέλλα.
- Τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του ΕΚΤ του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, κ.Γιώργο Ιωαννίδη
- Τον Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Αθανάσιο Μιχελή
- Τον Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Ιωάννη Σαρακιώτη
- Τον Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό, κ.Χρήστο Σταϊκούρα
- Την πρώην Γραμματέα Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, κα Έφη Μπέκου, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής
- Τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ., κ.Γιάννη Βαρδακαστάνη, για τον εγκάρδιο χαιρετισμό του μέσω επιστολής
- Τον Δικηγόρο και μέλος του ΔΣ της ΕΕΤΑΑ, κ.Ευάγγελο Αυγουλά
- Την Υπεύθυνη Τομέα Κοινωνικής Ένταξης της ΕΕΤΑΑ, κα Αγγελική Σκορδίλη
- Την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Αλληλεγγύης & Παιδείας του Δήμου Καρπενησίου, κα Γεωργία Γκαρίλα
- Τον Πρόεδρο εργαζομένων Βοήθεια στο Σπίτι Ευρυτανίας-Φθιώτιδας –Φωκίδας και κοινωνικό επιστήμονα, Θαλή Σφήκα, ο οποίος πέρα από τον χαιρετισμό που απηύθυνε, μας βοήθησε καταλυτικά τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διεξαγωγή των εργασιών του Συνεδρίου μας.

Τέλος, χρωστάμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους ανθρώπους της επιστημονικής κοινότητας αλλά και στους εξειδικευμένους συναδέλφους μας για τις επιστημονικά άρτιες και πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες τους για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και παιδιών/ατόμων με Αναπηρία. Ευχαριστούμε πολύ:
- Την Διδάκτορα του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (Ε.Κ.Π.Α), κα Ολυμπία Αγαλιανού
- Την Αν. Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής- ΑΠΘ και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, κα Βούλα Γιαγκάζογλου
- Την εκπαιδευτικό και υποψήφια Διδάκτωρ ΑΠΘ - Σχολική Σύμβουλο,
κα Μαρία Παπαδανιήλ
- Την απόφοιτο του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του ΑΠΘ και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, κα Αθανασία Δάμπα
- Τον οικονομολόγο και σύμβουλο τοπικής αυτοδιοίκησης, κ.Τάσο Σαπουνάκη
- Την  συνάδελφο, καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Καρπενησίου, κα Κωνσταντίνα Μπουμπουρή
- Την συνάδελφο και παιδαγωγό με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην ειδική αγωγή (Ma S.E.N.) στο Κ.Δ.Α.Π «ΜΠΑΤΑΝΙ»  του Δήμου Έδεσσας, κα Όλγα Τριανταφυλλίδου–Ταγλαρίδου
- Τον Διευθυντή της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Ναυπάκτου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ.Μάρκο Μυκωνιάτη
- Την συνάδελφο και ψυχολόγο στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Καρπενησίου,
κα Μαρία Κλέσιορα.
- Την  συνάδελφο, καθηγήτρια Μουσικής στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας και Ταμία του ΔΣ του ΠΑΣΕΚΔΑΠ, κα Ευαγγελία Καραγιάννη

Ευχαριστούμε, επίσης, τον συνάδελφο Γιάννη Παπαστάθη από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικάλων που επιμελήθηκε αφιλοκερδώς τη σχεδίαση όλων των εντύπων, αφισών, λαβάρων κλπ που ήταν απαραίτητα για τις εργασίες του Συνεδρίου. Όπως επίσης και τον κ.Γιάννη Ταγλαρίδη για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο που μας εξασφάλισε με τον φακό του.

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους και όλες τις συναδέλφους που ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου από Καρπενήσι, Σέρρες, Καρδίτσα, Μεσολόγγι, Λάρισα, Τροιζηνία, Δομοκό, Λεβαδιά, Βόνιτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα, Σκύδρα, Έδεσσα, Ναύπακτο, Υμηττό, Αγ.Ιωάννη Ρέντη, Κατερίνη, Αλίαρτο και αλλού.


Με  εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη