Θανάσιμος τραυματισμός 13χρονης σε καταυλισμό της Άμφισσας στη Φωκίδα


Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ημεδαπού για την εμπλοκή του σε υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού ανήλικης ημεδαπής σε περιοχή της Άμφισσας Φωκίδας
Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες (04-06-2018) βραδινές ώρες, μετέβη σε καταυλισμό περιοχής της Άμφισσας Φωκίδας, όπου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 13χρονης ημεδαπής, καθώς και τον τραυματισμό (στο πόδι) ενός 35χρονου ημεδαπού.
Από αστυνομικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν στην περιοχή, εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου, επί της επαρχιακής οδού Άμφισσας – Βίνιανης, το οποίο πυρπόλησαν άγνωστοι δράστες, ενώ επίσης άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές σε κατάστημα που διατηρεί ο 34χρονος, στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας.
Ερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής της σορού του ανήλικου κοριτσιού.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δελφών 

«Το εξαιρετικά θλιβερό περιστατικό της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής και μάλιστα ενός παιδιού έχει ρίξει σήμερα βαριά τη σκιά του στην πόλη μας και στην περιοχή μας. Οι συνθήκες του γεγονότος τυγχάνουν ακόμη και αυτή τη στιγμή αδιευκρίνιστες και οι πληροφορίες συγκεχυμένες. Το βέβαιο είναι ότι σε τίποτα δε συμβάλλουν ομαδικές ενέργειες αντεκδίκησης ή κοινωνικής έντασης ένθεν κι ένθεν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ακραίες φωνές κάποιες φορές και υπό ορισμένες προϋποθέσεις οδηγούν σε ακραίες πράξεις και αυτό στο τέλος το πληρώνουμε όλοι μας και ιδίως τα παιδιά μας. Στην οικογένεια και στους φίλους του αδικοχαμένου κοριτσιού εκφράζουμε τ η βαθύτατη οδύνη όλων των δημοτών του Δήμου Δελφών και τη συμπαράστασή μας στη θλίψη τους».
 Άμφισσα, 5 Ιουνίου 2018
Ο Δήμαρχος Δελφών
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη