Ημερίδα με θέμα «Ελληνική Κτηνοτροφία, Προβλήματα και Προοπτικές» στην Αταλάντη

Ημερίδα με θέμα  «Ελληνική Κτηνοτροφία, Προβλήματα και Προοπτικές» στην Αταλάντη .
   Ημερίδα για την κτηνοτροφία, τις προοπτικές και τα προβλήματά της , διοργανώνει ο Δήμος Λοκρών  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας ,  την προσεχή Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Αταλάντη.
  Στην ημερίδα έχουν κληθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, οι Βουλευτές του Νομού, αυτοδιοικητικά στελέχη των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς ,  ειδικοί επιστήμονες καθώς και τα συλλογικά σχήματα των κτηνοτρόφων.
Ο κ. Λιόλιος αναφερόμενος στην ημερίδα τόνισε τα παρακάτω:
«Ο πρωτογενής τομέας και ιδιαίτερα η κτηνοτροφία  αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους πυλώνες παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας μας και  λειτουργεί καθοριστικά στην διαμόρφωση της οικονομικής δραστηριότητας στην ύπαιθρο . Δυστυχώς στην σημερινή συγκυρία τα προβλήματα που προέρχονται από τις συνεχείς μειώσεις των τιμών σε αιγοπρόβειο γάλα και κρέας είναι αξεπέραστα.
Είναι επιτακτική η ανάγκη ενεργοποίησης των κτηνοτρόφων , διαφορετικά είναι ορατός ο κίνδυνος της οικονομικής τους καταστροφής .
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους στις 11:00 π.μ της Τρίτης 5 Ιούνη στο Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη» . 
                                                                                                   ΑΤΑΛΑΝΤΗ 01/06/2018
                                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη