Γ. Σαρακιώτης: «Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις»

Γ. Σαρακιώτης: «Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις»
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης εύχεται «Καλή επιτυχία» σε όλους τους υποψήφιους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και παράλληλα, συγχαίρει τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς για τη συμπαράστασή τους προς τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο κ. Σαρακιώτης αναφέρει συγκεκριμένα:
«Στις 7 και 8 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τα Επαγγελματικά και τα Γενικά Λύκεια της χώρας. Οι εξετάσεις για την εισαγωγή των παιδιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελούν ένα σταθμό στο υπέροχο ταξίδι της ζωής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το τέρμα. Πολλές ευκαιρίες και ανοιχτοί ορίζοντες περιμένουν τους νέους ανθρώπους σε κάθε σημαντική στροφή της ζωής τους και οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν αποτελούν παρά μία ακόμα τέτοια ευκαιρία. Συγχαίρω από καρδιάς τόσο τις οικογένειες όσο και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είναι οι πιστοί συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια και φυσικά εύχομαι «Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη» στους ίδιους τους υποψήφιους. Να υλοποιήσουν τα όνειρά τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη