Σαρακιώτης σε Καραγκούνη: «Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει»

Σαρακιώτης σε Καραγκούνη: «Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει»
Ιδιαίτερα ζωηρή ήταν η συζήτηση μεταξύ του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννη Σαρακιώτη και του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορές στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ονοματολογικού της Π.Γ.Δ.Μ. και ο κ. Σαρακιώτης είχε την ευκαιρία να επισημάνει:
«Οφείλουμε να αποφύγουμε τη διαιώνιση του ζητήματος και το Σκοπιανό να γίνει ένα νέο Κυπριακό. Δεν είναι σοβαρή στάση να λες για ένα μείζον θέμα εξωτερικής πολιτικής «ας το για αργότερα». Έτσι ασκείται σοβαρή εξωτερική πολιτική; Είναι σοβαρή στάση να λέει ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος ότι «είναι η καταλληλότερη στιγμή επίλυσης του ζητήματος» την Τρίτη το βράδυ και ο Πρόεδρος του ιδίου κόμματος κ. Μητσοτάκης να υποστηρίζει ότι «μπορούμε να περιμένουμε ακόμα 2-3 χρόνια» την Τετάρτη το πρωί; Ας σοβαρευτούμε λίγο».
Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας απάντησε στην κριτική περί διαφωνιών μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Το 1993, όπως και το 2008, στο ίδιο κόμμα υπήρχαν διαφωνίες. Στη συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ. επίσης δεν υπήρχε ίδια γραμμή. Ας μη μας μιλούν οι άνθρωποι, που δημιούργησαν το πρόβλημα, για γραμμές».
Κληθείς να σχολιάσει τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα θέματα ασφάλειας και πάταξης της εγκληματικότητας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας υπογράμμισε:
«Το ότι υπάρχει ένα διαχρονικό πρόβλημα στα Εξάρχεια, ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Όμως, το ότι έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια επιχειρήσεις, που δεν είχαν ξαναγίνει ποτέ πριν, με συλλήψεις δεκάδων διακινητών ναρκωτικών, οφείλεται να αναγνωρισθεί».
Παράλληλα, ο κ. Σαρακιώτης σημείωσε με δεικτικό τρόπο ότι «το 2014 πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού. Αν συνέβαινε σήμερα ένα τέτοιο περιστατικό, δε θα είχαμε που να σταθούμε», ενώ απευθυνόμενος στο συνομιλητή του υπενθύμισε:
«Ο κ. Καραγκούνης θεωρεί προφανώς πολύ μεγάλη επιτυχία την κατάργηση 6.500 οργανικών θέσεων επί υπουργίας του κ. Δένδια στην Ελληνική Αστυνομία ή την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία συνεπικουρούσε το έργο της ΕΛ.ΑΣ.».



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη