Επίσκεψη της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Κώστα Μπακογιάννη

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που έχει ξεκινήσει η νέα διοίκηση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Κώστα Μπακογιάννη στο γραφείο του στην  Λαμία την Δευτέρα  11 Ιουνίου  2018. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο  γραφείο συζητήθηκαν, η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός,δόθηκε έμφαση στην πρόταση της Περιφέρειας για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας ,στην πρόταση που έχουν συντάξει οι φορείς για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας ,επίσης έγινε εκτεταμένη αναφορά και στο νέο εκλογικό νόμο που θέλει να εφαρμόσει το υπουργείο εσωτερικών σχετικά με την απλή αναλογική στην τοπική αυτοδιοίκηση , καθώς και ο ρόλος των κομματικών οργανώσεων.
   Τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Σπύρο Κωσταρά συνόδευσαν η αντιπρόεδρος Παναγιώτα Σιδερά  Χουλιάρα,ο αντιπρόεδρος κ.Γεώργιος Σοροπάνης  η γραμματέας Γεωργία Μπήτα, , ο υπ. εκλογικής ετοιμότητας Αθανάσιος Μαγκλάρας,  και η υπεύθυνη παραγωγικών τάξεων κα.Ευθυμία Αργυροπούλου   Το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες επισκέψεις σε φορείς του τόπου.

Λαμία 11/06/2018
ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη