Ο Σύλλογος Τραχίνα και ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» σας περιμένουν στον Όλυμπο !

Ο Σύλλογος Τραχίνα και ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» σας περιμένουν στον Όλυμπο !
Στα πλαίσια της προώθησης του αγώνα αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, ο Σύλλογος Τραχίνα, με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας , θα βρίσκεται το επόμενο τριήμερο, στο Λιτόχωρο, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ορεινού Τρεξίματος .
Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο,  θα περιμένουμε τους αθλητές από όλο τον κόσμο αλλά και τους εκατοντάδες Έλληνες δρομείς, να τους φέρουμε σε επαφή με τα μονοπάτια της Οίτης, τα Ιστορικά μνημεία αλλά  και όλους τους χώρους, που μπορούν να επισκεφθούν  στην ευρύτερη περιοχή μας.
O Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon) ,ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα,  δεν μπορεί να λείπει, από τη γιορτή του  Οlympus Marathon  ο οποίος συγκεντρώνει  αθλητές απ όλο τον κόσμο και  καταφθάνουν στο μυθικό βουνό για να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα με διεθνή ακτινοβολία αλλά  και να απολαύσουν ένα βουνό που εκτός από Εθνικό Πάρκο έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως ένα «Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς».
Σας περιμένουμε !


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη