Ο Δημήτρης Βέττας για την προσθήκη του προορισμού «Καραβόμυλος» στην σήμανση του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου

Λαμία, 04/06/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από ενέργειες του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Δημήτρη   Βέττα σχετικά με την προσθήκη του προορισμού «Καραβόμυλος» στην υφιστάμενη πληροφοριακή σήμανση του Α/Κ  Στυλίδας – Καραβόμυλου του αυτοκινητόδρομου και αφού προηγήθηκε συνεργασία των αρμοδίων υπηρεσιακών φορέων και της Α.Ε. «ΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» επικαιροποιήθηκε και εγκρίθηκε η ανάλογη μελέτη σήμανσης, ώστε σήμερα να αναμένουμε την άμεση τοποθέτηση της σχετικής πινακίδας.
Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί το αίτημα πολλών επιχειρηματικών φορέων, συλλόγων και πολιτών της περιοχής του Καραβόμυλου, αφού ενισχύεται η δυνατότητα πρόσβασης επισκεπτών στην περιοχή, γεγονός που συνεπάγεται τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων όσο και τη σταθεροποίηση των υπαρχουσών οικονομικών δραστηριοτήτων.
 Άλλωστε η περιοχή του Καραβόμυλου εξαιτίας της θέσης και των φυσικών χαρακτηριστικών της αποτελούσε πάντοτε έναν ιδανικό σταθμό για τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου και χαρακτηριζόταν για την αυξημένη επισκεψιμότητά της .
 Εν κατακλείδι, εξυπακούεται η σημαντικότητα της ενέργειας αυτής λόγω του ότι  η πληροφόρηση των ταξιδιωτών με τη νέα σήμανση δημιουργεί αφενός μεν αίσθημα δικαίωσης  των τοπικών φορέων και πολιτών,  αφού η παράλειψη της εν λόγω πινακίδας συντελούσε στην απομόνωση της περιοχής,  αφετέρου δε εξυπηρετεί ενημερωτικά τους ταξιδιώτες,  λαμβάνοντας υπόψιν  το ότι η πρόσβαση στην περιοχή του Καραβόμυλου από τον κλάδο του αυτοκινητόδρομου  με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη είναι δυνατή μόνο μέσω του Α/Κ Στυλίδας – Καραβόμυλου (νέα χ.θ. 231+868).


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ  ΒΕΤΤΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη