Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα για την εκδήλωση της Ελένης Μακρή-Θεοδώρου στη Λαμία με το Μάκη Βορίδη

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα για την εκδήλωση της Ελένης Μακρή-Θεοδώρου στη Λαμία με το Μάκη Βορίδη

«Η αγωνία του κόσμου που δεν αισθάνεται ασφαλής ήταν το κίνητρο μου για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης» τόνισε στην τοποθέτησή της η κα. Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, πρώην βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία.

Η εκδήλωση «Προοπτικές για την ασφάλεια του πολίτη» πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα την Παρασκευή 1/6 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» στη Λαμία με κεντρικό ομιλητή τον Μάκη Βορίδη, βουλευτή Αττικής και Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και τη Μίνα Καραμήτρου, δημοσιογράφο-αστυνομική συντάκτρια.

Ο Μάκης Βορίδης με σαφείς πολιτικές αιχμές κατήγγειλε την κυβέρνηση για προχειρότητα τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και εξωτερικής πολιτικής.

Η Μίνα Καραμήτρου ανέπτυξε με ποσοτικά στοιχεία την εικόνα της εγκληματικότητας στη χώρα μας.

Τέλος η κα Μακρή-Θεοδώρου δήλωσε την ικανοποίησή της από την παρουσία των πολιτών που απέδειξαν ότι μπορούν να κινητοποιηθούν για θέματα που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητά τους, όπως είναι το θέμα της ασφάλειας.

Προσθήκη λεζάντας






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη