Ο Φθιώτιδος Νικόλαος κοντά στα κορίτσια τις 4ης Κατασκηνωτικής περιόδου

Στους όμορφους χώρους των Εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Καινούργιο Λοκρίδος φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες 70 κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία και αποτελούν την 4η και τελευταία κατασκηνωτική περίοδο για την φετινή χρονιά.

            Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος το Σάββατο 28 Ιουλίου επισκέφθηκε τους χώρους των κατασκηνώσεων και όπως σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο, ωμίλησε στα παιδιά περί του θέματος που είχε επιλεγεί για την φετινή χρονιά το οποίο ήταν : «Τα Μυστήρια της Εκκλησίας, έκφραση Αγάπης του Θεού». Ο Ποιμενάρχης μας προσέφερε τις πατρικές του συμβουλές προς τα κορίτσια και τα στελέχη, συμβουλεύοντας τες να μένουν πάντοτε κάτω από τη σκέπη της Εκκλησίας μας ζώντας χριστιανική ζωή , η οποία είναι εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία στη ζωή τους.

            Ακολούθως είχε ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό διάλογο με τις κατασκηνώτριες επί πολλών πνευματικών και άλλων θεμάτων και στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ενθύμιο διάφορες ευλογίες στην Αρχηγό κα Μαρία Φέκα, τις Ομαδάρχισσες, στα κορίτσια, στα μέλη της επιτροπής των κατασκηνώσεων, στις εργαζόμενες, στον καλό μάγειρα π. Βασίλειο Καραμέρη και στην πρεσβυτέρα του.

            Τέλος ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της διαμονής στην κατασκήνωση και καλό καλοκαίρι. 

imfth.gr


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη