Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαοςκοντά στα παιδιά της Κατασκήνωσης

Στους χώρους των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Καινούργιο Λοκρίδος ευρέθη το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Αρχηγό π. Αμβρόσιο, τους ομαδάρχες και τα  150 παιδιά Δημοτικού που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες εντελώς δωρεάν στην Κατασκήνωση.

            Ο Ποιμενάρχης μας απηύθυνε τις πατρικές του συμβουλές προς τα παιδιά και τους ομαδάρχες ομιλώντας τους για την αξία της αγάπης και της εν Χριστώ ζωής, καθώς και για την χαρά και ευτυχία που νιώθει ο άνθρωπος όταν ζει κοντά στην Εκκλησία και τον Χριστό.

            Για αρκετοί ώρα ο Σεβασμιώτατος και τα παιδιά είχαν μια πολύ ευχάριστη συναναστροφή. Οι κατασκηνωτές με απλά λόγια αποτύπωναν στον Ποιμενάρχη μας τις εντυπώσεις τους από τις λίγες μέρες που περνούν στην κατασκήνωση, για τις ισχυρές φιλίες που αναπτύσσουν μεταξύ τους, για την συμμετοχή τους στην καθημερινή Θεία Λειτουργία, για το καθημερινό θαλασσινό μπάνιο, τα παιχνίδια, το καλό φαγητό που γεύονται καθημερινώς από τα χέρια του π. Βασιλείου Καραμέρη και της πρεσβυτέρας του και γενικότερα για το κάθε τι όμορφο και πρωτότυπο που αποτυπώνεται ως βίωμα στην παιδική τους ψυχή .

            Προ της αναχωρήσεως του ο Σεβασμιώτατος διένειμε ως ευλογία στα στελέχη μια εικόνα της Παναγίας και διάφορα άλλα δώρα σε όλα τα παιδιά.

imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη